Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGANA DŽAJIĆ MOŽDA U ULOZI MENADŽERA

Džajina ćerka dovodi Stefana?!

Autor: Dražen Ostojić | 14.07.2013 - 16:32:00h | Komentara: 1

„Neću ništa da vam kažem na tu temu, ali ne verujem da sam dobar skaut“, kroz smeh će mlađa ćerka predsednika Crvene Zvezde

Dragana Džajić

Da li će dovesti dečka u tatin klub? Dragana Džajić

Stefan Babović je raskinuo ugovor sa Saragosom i sada je slobodan igrač, ali ne znamo da li je i „slobodan strelac“. Ukoliko nije, odnosno ukoliko je i dalje u šemi sa prelepom manekenkom Draganom Džajić, mlađom kćerkom predsednika Crvene zvezde Dragana, mnogo realnija bi bila priča da će se pojaviti na „Marakani“ kao novo pojačanje crveno-belih, o čemu fudbalski krugovi u Srbiji bruje već danima.

Tim povodom pozvali smo jednu od najlepših srpskih manekenki da je pitamo da li će se možda oprobati u svetu skautinga i ukoliko je bude konsultovao otac za mišljenje da li će mu pomoći u odluci u vezi sa angažovanjem sina poznatog biznismena Milije Babovića i bivšeg fudbalera najljućeg rivala, Partizana.
- A, ne, ne... Nikada nisam pričala za medije na bilo koju temu u vezi sa Stefanom Babovićem, pa neću ni ovoga puta - prijatnim glasom nam je odgovorila Dragana, koja se ovih dana posvetila obavezama na fakultetu.
A kada smo je pitali da li bi volela bar da vidi Stefana u crveno-belom dresu, jer znamo da prati fudbal i svim srcem navija za tim koji vodi njen otac, i tada je bila škrta na rečima...
- Sigurno se neću petljati u te priče sa ocem, jer nisam dobar skaut garantovano, a i tata i ja uvek pričamo o nekim drugim temama, nikada o fudbalu i Zvezdi - kratko će Dragana.

Stefan Babović

Ne oglašava se: Stefan Babović | Foto: Marko Metlaš

Sa druge strane Stefan se ne oglašava povodom ovih spekulacija, a neki izvori iz njegovog okruženja tvrde da bi on možda i došao u Ljutice Bogdana, ali se plaši reakcije navijača crno-belih. Navodno, ne želi da prolazi kroz golgotu koju je imao njegov bivši saigrač iz Humske Vladimir Stojković, koji je i dan-danas, kao i cela njegova porodica, na udaru navijača Crvene zvezde, čije je boje branio u prošlosti.
 
Poslednji komentari
  • Ero Vreme: 15.07.2013 11:37h

    Neka ide, nemamo nista protiv, bio bi nas 12 igrac u derbiju..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP