Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

IGRAČI ZVEZDE SE OBAVEZALI DA NEĆE TUŽITI KLUB DO NOVE GODINE

Džajo, Deda Mraze, daj neki dinar!

Autor: M. Zdravković | 17.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Gotovo svi fudbaleri Crvene zvezde su pre nekoliko dana u svlačionici potpisali dokument, odnosno izjavu, kojom su se obavezali da neće tražiti isplatu zarada do kraja 2013. godine!

Ho, ho, ho,  praznici  nam stižu...

Ho, ho, ho, praznici nam stižu...

Igrači Zvezde, zapravo, neće tužiti klub do 31. decembra i dolaska Deda Mraza, koji je ionako crveno-beli, i od koga očekuju da će im ispod jelke ostaviti koverte i čekove sa bar jednim delom zarade koja im se duguje.

Džajić: Slaviša ostaje!


Dugo očekivana sednica UO FK Crvena zvezda održana je kasno sinoć, ali na njoj se nisu očekivale veće turbulencije s obzirom na to da je predsednik Džajić dao podršku treneru Slaviši Stojanoviću.
- Mogu da kažem da je dogovor sa Stojanovićem postignut i on sigurno ostaje trener i u narednih šest meseci. Bilo je priče o otkazu u nekim trenucima, kada su rezultati bili loši, jer čim se izgubi utakmica, odmah se dovodi u pitanje njegov opstanak, ali je to sve rešeno - izjavio je Džajić.

Taj Deda Mraz u slučaju Zvezde je verovatno predsednik Dragan Džajić, koji ovih dana čini napore da u teškom trenutku po klub, obezbedi nekakva sredstva da im isplati plate i tako bar malo učini predstojeće božićne praznike podnošljivim uglavnom onim mlađim fudbalerima, koji nemaju veliku kintu.

Jasno je, takođe, i da je ovaj potez igrača crveno-belih pokušaj pružanja podrške aktuelnom rukovodstvu, da im se donekle olakša funkcionisanje u teški trenucima i da barem na dve nedelje ne moraju da strahuju koji igrač će sledeći da tuži klub i ode s „Marakane“ bez obeštećenja.

Ipak, to ne bi nikako smelo da uspava čelnike trofejnog srpskog kluba, jer će u slučaju da Deda Mraz Zvezdaš zaobiđe Ljutice Bogdana oko 31. decembra, uslediti velika bežanija i klub će doći u situaciju da ne zna na koga može da računa u prolećnoj polusezoni, kada će nastaviti trku za titulu.

Čekaju novogodišnje paketiće: Fudbaleri Zvezde

Čekaju novogodišnje paketiće: Fudbaleri Zvezde | Foto: Marko Metlaš

Stojadinović preživeo!

UO Crvene zvezde nije raspravljao o sportskom direktoru Zoranu Stojadinoviću, pa je predstojeći prelazni rok bio centralna tema inače burnog sastanka u Ljutice Bogdana.
- Doći će samo dva štopera. Trener nam je dao imena, cilj je da svedemo ekipu na 25 igrača - rekao je Stojadinović i potvrdio da Abiola Dauda može da ide za million evra.

Poslednji komentari
  • Vitez Vreme: 18.12.2013 12:16h

    Deda Mraz im poručio, "ako budete dovoljno mrzeli Partizan možda i dobijete poklone"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP