Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LJILJANA JANKOVIĆ ZA ALO! O PONUDI FILIPU DA OSTANE U ZVEZDI

Džajo, kasno je!

Autor: M. Zdravković | 08.02.2013 - 09:02:00h | Komentara: 2

Dragan Džajić je pružio ruku pomirenja roditeljima Filipa Jankovića (18) i izneo ponudu za nastavak saradnje (da mu se isplate zaostale zarade i vrati se treninzima), ali je oni, po svoj prilici, neće prihvatiti, pa će Zvezda uskoro ostati bez „novog Roberta Prosinečkog“.

Definitivno odlazi iz Zvezde:  Filip Janković

Definitivno odlazi iz Zvezde: Filip Janković | Foto: Marko Metlaš

Ako je suditi po rečima Filipove majke Ljiljane, prostora za dogovor više nema i mladi fudbaler će ostati pri zahtevu za raskid ugovora sa crveno-belima.


Na „Marakani“ hoće Tijaga Elena!


Zvezda želi da u svoje redove dovede i brazilskog štopera Tijaga Elena (24), doskorašnjeg člana Palmeirasa, ali to neće ići glatko pošto rok za transfere ističe sutra uveče, a klub i dalje nema prebijene banke. Prema rečima direktora Zorana Stojadinovića, Eleno je želja kluba sa „Marakane“ jer je slobodan igrač, ali jedini način da ga nagovore da dođe je da upotrebe ime Zvezde, Džajića ili Stojadinovića, jer drugih aduta nemaju.

- Krivo mi je zbog Dragana Džajića, koji je dobar čovek, ali nećemo odustati od zahteva za raskid ugovora. Verujte, u celoj priči mi je najviše žao upravo Džaje, koji nije odgovoran za ovu situaciju, i zbog njega bismo sigurno o svemu još jednom razmislili, ali ljudi oko njega nikako nisu dobri,ni prema mom sinu, a ni prema Zvezdi - tvrdi Ljiljana Janković u razgovoru za „Alo!“.
Majka mladog fudbalera kaže i da su na „Marakani“ bili nepravedni prema Filipu.

- Uzdigli su mi dete pred 40.000 ljudi, a onda ga dve godine krili da ga nema nigde jer su videli da ga hoće cela Evropa. Psihički su ga maltretirali, šikanirali, optuživali za sve i svašta, a moj Filip voli Zvezdu više nego išta! Mogli su da ga puste da igra, imao je lepu klauzulu od tri miliona evra, koji bi pripali Zvezdi, ali su odlučili da ga sklone. E, zato će sada ostati i bez toga - ističe gospođa Janković.
Ljiljana napominje i da pare nisu glavni motiv, već nepoštovanje uprave prema Filipu.

Zakasnio s ponudom: Dragan Džajić

Zakasnio s ponudom: Dragan Džajić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Neplaćenje zarada je samo pravni osnov za raskidanje ugovora. Naravno da nije problem u neisplaćenom novcu jer ga naša porodica ima, hvala bogu, ali nećemo dozvoliti da nam neko ponižava dete. Žao nam je, ali pojedinci iz Zvezde su bili nepravedni prema nama, prema našem sinu posebno, i razlaz je jedina moguća solucija u ovom trenutku - zaključuje Ljiljana, majka Filipa Jankovića.

Zoran Stojadinović

Zoran Stojadinović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Neće da ostane zbog Stojadinovića!


Ljiljana Janković tvrdi da nema šanse da Filip ostane u Zvezdi ni zbog sportskog direktora Zorana Stojadinovića.
- Taj čovek mu je bio menadžer i zna se da smo ga se jedva otarasili, tako da ne verujem da bi bio u njegovoj milosti. Baš zato, ne razmišljamo o nastavku saradnje sa crveno-belima - kaže Ljiljana.

Poslednji komentari
  • zvezdas Vreme: 08.02.2013 11:37h

    ne uporedjujte nezahvalnog balavca sa legendom poput Robija jer on to nije niti ce biti ....a ti gospodjo mama alava na pare slobodno sto dalje ima jos dece i to mnogo kvalitetnije od tvog razmazenog sina ....a da vidim samo ko ce ga to kupiti ni minute nema u seniorskom timu odigrane......daleko vam lepa kuca

  • slavko Vreme: 09.02.2013 10:52h

    Идите госпођо мама и водите свога сина, не треба он Србији ни он ни сви који беже из ове дивне Земље. А када вашег сина буду исцедили и када са 25 неће ваљати ни себи ни другима, невраћајте се, останите на дивном и прелепом западу а лошу Србију оставите нама.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP