Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDA SLOMILA OTPOR BORBENIH KRAGUJEVČANA I NASTAVILA POBEDNIČKI NIZ - 1:0 (0:0)

Džoker Kasalica!

Autor: M. Zdravković | 16.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Uspela je Crvena zvezda da slomi otpor žilavih Kragujevčana i minimalnim trijumfom od 1:0 (0:0) obezbedi nova tri boda u borbi za titulu.

Presudio Kragujevčanima: Kasalica

Presudio Kragujevčanima: Kasalica

Pre nešto više od 20.000 gledalaca na ‘’Marakani’’ rezervista Filip Kasalica je u 75. minutu prekinuo veliko mučenje lidera, tako što je ‘’otpadak’’ posle kornera i udarca glavom Kelhara smestio u donji levi ugao gostujućeg gola.


Do tog trenutka Radnički, koji je prošle nedelje primio čak pet komada od Partizana, iznenađujuće dobro se držao, a u prvom poluvremenu mogao je i do gola posle udarca glavom Spalevića, koji je u 20. minutu pogodio stativu. I domaćin je mogao do gola u prvom delu, ali je povratnik u tim posle povrede Miloš Ninković takođe pogodio stativu iz jedanaesterca u 28. minutu.

Navijači

Navijači | Foto: A. Dimitrijević

Realno, Zvezda je jedva sinoć došla do pobede, ali kako je karakteristika šampionskog tima da pobeđuje čak i kada mu ne ide na terenu, zadovoljstvo trenera Slaviše Stojanovića posle meča minimalnim trijumfom bilo je razumljivo.


- Znali smo da Radnički ima iskusne igrače, dobro su se branili, brzo se vraćali nazad i zbog toga smo dugo tražili put do gola. Bili smo strpljivi, a to sam i tražio od igrača, jer je takva utakmica bila. Ranije su nas rivali kažnjavali kad smo u sličnim situacijama bili nestrpljivi i kada smo žurili, pa smo zato ovaj put igrali oprezno - objašnjava Stojanović razloge za mnoge navijače ‘’nešto slabije’’ partije.

Proslava pobede

Proslava pobede | Foto: A. Dimitrijević

Na konstataciju da je pogodio s izmenom i odlukom da umesto indisponiranog Daude ubaci ‘’džokera’’ Kasalicu, koji mu se odužio golom, zvezdin šef je odgovorio:


- Mogu da se pravim pametan pa da sve zasluge sada prepišem sebi, ali to nije važno. Kasalica je prethodnih dana bio „živ“ na treninzima i agilan, dok Duada ovaj put nije bio raspoložen. Pokušali smo s Kasalicom, zaslužio je šansu, dobio ju je i isplatilo nam se obojici, i meni i njemu - zaključio je Stojanović.

Slaviša stigao Valtera Zengu!


Slaviša Stojanović, trener crveno-belih, uspeo je da trijumfom nad Radničkim izjednači rekord Valtera Zenge, koji je u sezoni 2005/06. zabeležio devet uzastopnih trijumfa u prvenstvu. Kormilar lidera na tabeli imaće priliku da nastavi sjajan trijumfalan niz narednog vikenda na gostovanju Donjem Sremu, a ako nastavi da pobeđuje u narednim nedeljama i gura Zvezdu ka tituli moći će da napadne rekord Slavoljuba Muslina od čak 17 uzastopnih pobeda koji je postavljen sada već davne 2000. godine.

Slavljenik Bajko od 29 leta

Boban Bajković, golman Crvene zvezde, imao je sinoć dvostruki razlog za slavlje. Ne samo što je solidno obavio posao kada je za to bilo potrebe, već je proslavio i 29. rođendan. Najpre su mu posle meča čestitali saigrači, a potom i ‘’delije”, koje su u par navrata skandirale njegovo ime i otpevali mu rođendanske pesmice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP