Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DEFANZIVAC CRVENO-BELIH DEFINITIVNO NAPUŠTA „MARAKANU“

Džoni ide iz Zvezde!

Autor: M. Zdravković | 24.11.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Nikola Mijailović (32), jedan od najzaslužnijih za prošlogodišnju šampionsku titulu Crvene zvezde, sprema se da napusti klub već ove zime.

Čekaju ga Slaviša i Bajko u Belgiji: Nikola Mijailović

Čekaju ga Slaviša i Bajko u Belgiji: Nikola Mijailović | Foto: A. Dimitrijević

Odranije se zna da je Džoni prgav i težak lik, ali je ipak i takav kakav je držao raspalu svlačionicu crveno-belih u proteklom periodu. Iskusnom defanzivcu je sada zbog kršenja klupske discipline oduzeta kapitenska traka, a sledeći potez levog beka crveno-belih biće razlaz sa klubom, čim se završi jesenja polusezona.


Mijailović je, naime, posle treninga u utorak nasrnuo u svlačionici na saigrača Miloša Bosančića, koga je, prema tvrdnjama svedoka, udario glavom. Šta ga je iritiralo znaju verovatno samo njih dvojica, a rezultat svega je odluka vršioca dužnosti generalnog sekretara Zvezdana Terzića da mu oduzme traku i status vođe ekipe. Iako trener Nenad Lalatović tvrdi da je Mijailović sam vratio traku zbog navodnog pritiska, nezvanična saznanja govore da je upravo Terzić odlučio da ga ražaluje.

Ražalovao Džonija: Zvezdan Terzić

Ražalovao Džonija: Zvezdan Terzić | Foto: A. Dimitrijević

Mijailović, prema tvrdnjama prijatelja, nema nameru da ostane u klubu i sprema se za raskid ugovora, a da li će razlaz sa čovekom kome ugovor ističe na leto 2015. biti sporazuman ili na arbitraži, videćemo. Slaviša Stojanović i Lirs ga skoro izvesno čekaju.

Kupovao hranu i pazio klince!


Nikola Mijailović je zajedno sa Milošem Ninkovićem prošle sezone lečio besparicu koja je vladala na „Marakani“. Igrajući u inostranstvu zaradio je sasvim dovoljno i često je pomagao siromašnim saigračima, koji nisu primali platu. Njih dvojica su skoro svakog vikenda u Zvezdu donosili hranu i sredstva za higijenu i nikada o tome nisu želeli javno da govore.
Znao je Džoni da bude malo i surov, ali za dobrobit Zvezdine dece. Nije dozvoljavao mangupiranje sa fizurama najmlađim saigračima. Nekolicina klinaca se na njegovu sugestiju šišala regularno, a „čirokane“, „pečurke“ i ostale moderne frizure nisu dolazile u obzir. Govorio je da to nije stil fudbalera Crvene zvezde i imao je pravo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP