Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

GOLGETER MARKO ŠĆEPOVIĆ IZ DRUGOG UGLA:

Džudo i košarka su moja strast!

Autor: P. Milovanović | 05.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dva gola u pobedi Majorke nad Lugom (2:1) bila su dovoljna da Marko Šćepović dospe u žižu španske javnosti. Bivši centarfor Partizana, koji je živeo na Pirinejima sredinom devedesetih dok je njegov otac Slađan branio boje Meride, otkrio je da osim fudbala ima još dve velike sportske ljubavi.

Zvezda  Majorke:  Marko  Šćepović

Zvezda Majorke: Marko Šćepović | Foto: Marko Metlaš

- Džudo i košarka su moja strast. Moj otac je tri godine proveo u Meridi igrajući fudbal, a ja sam trenirao džudo. Stigao sam do braon pojasa, išao sam na takmičenja i veoma dobro mi je sve to išlo - izjavio je Marko za špansku „Marku“.


Mlađi od braće Šćepović objasnio je kako se po povratku u Srbiju fokusirao na fudbal, doduše, ne gubeći iz vida košarku.
- Obožavam košarku. Omiljeni igrači su mi Serhio Rodrigez i Dirk Novicki. Volim da gledam NBA ligu, a košarku sam igrao do 10. godine sa drugarima iz kraja.

Iskusni napadač, koji se golovima u Segundi ozbiljno nameće selektoru Srbije Diku Advokatu za naredne kvalifikacione mečeve za EVRO 2016, ne krije da mu je cilj da ove sezone postigne minimum 15 golova u španskoj drugoj ligi.
- Postigao sam pet golova na osam mečeva, a želja mi je da ih postignem bar 15. U dresu Olimpijakosa sam zabio het-trik, sada sam dao dva gola protiv Luga, vraćam se u formu. Znam da moram naporno da radim kako bih bio još bolji i korisniji za tim - zaključio je Šćepović.

On je u Majorku stigao kao pozajmljen igrač iz Olimpijakosa, s tim što Španci imaju mogućnost da za tri miliona evra otkupe njegov ugovor od grčkog šampiona. Za fudbalsku reprezentaciju Srbije debitovao je 2012. godine, dok je selektor bio Siniša Mihajlović. Upisao je pet nastupa, ali nije zatresao mrežu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP