Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZAJEDNICA SUPERLIGAŠA NEKA UČI OD NAJBOLJIH

E, ovo je stvarno REGULARNO!

Autor: Ekipa Alo! | 09.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Zajednica superligaša okarakterisala je prvenstvo Srbije regularnim, a u prilog tome ide im i nedavni izveštaj UEFA u kojem evropska kuća fudbala nije uvrstila Jelen Superligu među deset najsumnjivijih liga koje inače prave najveće probleme.

U suzama: Luis Suarez

U suzama: Luis Suarez | Foto: Profimedia

Ipak, gledajući borbe za titulu i opstanak u najjačim ligama Evrope, može se steći utisak koliko smo zapravo svetlosnih godina udaljeni u fudbalskom smislu od najkvalitetnijih takmičenja. Redakcija „Alo!“ vam predstavlja poslednje primere iz „liga petice“ na kojima se jasno vidi da i nezainteresovani timovi podjednako kidišu za bodove, kao i oni u borbi za titulu i opstanak.


1. Kristal Palas - Liverpul 3:3
Šta reći o ovom meču, a da nije već poznato. Iako je domaćin odavno izborio opstanak, a Liverpul tražio ubedljivu pobedu više nego išta zbog gol razlike, izabranici Tonija Pjulisa su napravili veliki poduhvat pošto su do 78. minuta gubili sa 3:0, a na kraju izvojevali bod, kojim su praktično uručili titulu u ruke Mančester sitija.

2. Levante - Atletiko Madrid 2:0
Levante se nalazio u seriji od četiri utakmice bez pobede kada je lider Atletiko Madrid došao na njihov stadion. Očekivala se laka pobeda „jorgandžija“, koji su bili već viđeni šampioni Španije, ali omaleni klub iz Valensije je slavio sa 2:0

3. Čelsi - Sanderlend 1:2
Četa Žozea Murinja ispala je praktično iz trke za titulu nakon poraza na svom stadionu od tada poslednje plasiranog tima Premijer lige.

4. Valjadolid - Real 1:1
Fudbaleri Reala bili su možda u najboljem položaju za titulu nakon velikog kiksa Atletiko Madrida, međutim, sve im se obrušilo posle dva vezana remija. Ako je remi protiv Valensije čak i moguć, šta onda reći za remi protiv Valjadolida, koji je u 87. minutu ostavio Madriđane bez nade da titula zavisi od njih.

4. HSV - Bajern 1:4
HSV je klub sa velikom tradicijom u Bundesligi, ali iako je Bajern titulu odavno osvojio, nisu „pustili“ HSV, već su ih pobedili sa 4:1 i gurnuli u baraž.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP