Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PROROK VUJADIN

Evo kako da zaradite pare na kladionici...

Autor: Alo! | 22.09.2012 - 14:25:00h | Komentara: 0

Crvena zvezda je pobedom nad Hajdukom (1:0), pred praznim tribinama u Kuli, golom Ognjena Mudrinskog u 15. minutu meča ostvarila zacrtan cilj u 6. kolu Jelen Superlige, a umesto izveštaja mi vam izdvajamo nešto drugo...

Luka Milivojević

Luka Milivojević | Foto: TV ARENA

Oni koji su se kladili na beogradske crveno-bele u singlu, mogli su na uloženih 100 evra da s blagajne podignu 150, s obzirom na to da je kvota za “dvojku” u većini kladionica bila 1.5. Ali, da li je nekom palo na pamet da uđe u kladionicu i od bukmejkera zatraži da mu “napravi kvotu” za igru - “žuti karton na meču dobija fudbaler Zvezde - Luka Milivojević”!? Mnogima možda nije, al’ Vujadinu Saviću jeste. Istina, ne znamo da li je nekadašnji fudbaler crveno-belih, sada prvotimac Dinama iz Drezdena, ostvario ono što je najavljivao putem “tvitera”, dan pre meča u Kuli, da je spreman da uloži 1.000 evra da će baš Luka Milivojević zaraditi žuti karton u susretu sa Hajdukom.

Tviter

Evo najave Vujadina Savića... | Foto: Twitter

 Luka

Luka ubeđuje Vujadina da on nije čovek za žute kartone | Foto: Twitter

A onda je dan kasnije usledio 40. minut meča sa Hajdukom i - eto ga, Luka zaista dobija žuti karton! Možemo samo da zamislimo koliko bi

Vujadin Savić mogao para da zgrne na svoje “proročanske moći” koje je prve “provalio” portal “smedia” prateći njegovu prepisku na “tviiteru” sa Zvezdinim fudbalerima Ognjenom Mudrinskim i Lukom Milivojevićem. Istina, pregledavanjem TV snimka, Luka Milivojević je, čini se, slučajno u trku potkačio po nozi fudbalera Hajduka Mladena Popovića, ali to nikako neće interesovati potencijalnog dobitnika fine nagrade Vujadina Savića.

Luka Milivojevic

Hmmmm? Kako li je Vujadin znao da ću dobiti žuti karton...: Luka Milivojević | Foto: Aleksandar Dimitrijević

 
Odmah po završetku meča u Kuli, upitali smo Luku Milivojevića - kako komentariše činjenicu da je na „tviteru“ njegov prijatelj Vujadin Savić dan ranije najavio da će dobiti žuti karton na meču sa Hajdukom?
- Ha, ha, ha... To je naša drugarska šala. Za ostalo, moraćete da pitate Vujadina, da vam on objasni kako je osetio da ću dobiti žuti karton - kratko je za “Alo!” prokomentarisao Luka, dodajući da je u pitanju čista slučajnost i da, naravno, nije s predumišljajem zaradio javnu opomenu.
Milivojević je zatim konstatovao da je Crvena zvezda upisala važne bodove.
- Uzeli smo tri boda na izuzetno teškom gostovanju. Lepo je biti na vrhu tabele, ova pobeda je bitna za naše samopouzdanje, za nastavak trke u kojoj je osvajanje titule imperativ - zaključio je vezista crveno-belih.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP