Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PRESUDIO MAĐARIMA

Evo kome je Stanisavljević iz Voše posvetio evrogol!

Autor: Miloš Živković | 10.07.2015 - 16:34:00h | Komentara: 1

Nakon što je Vojvodina prošla u drugi krug kvalifikacija za Ligu Evrope, posle preokreta nad mađarskim MTK (prvi meč 0:0, revanš 3:1), Aleksandar Stanisavljevićm, jedan od junaka novosadskog tima, govorio je za „Alo.rs“ o tom uspehu.

Ujedno, vezni igrač Voše se osvrnuo na dalji pohoda ka Ligi Evrope, potencijalnim dometima u Jelen Superligi, kao i o svom izjednačujućem evro-golu iz slobodnog udarca kada je takozvanom „kiflom“ matirao golmana Egeduša.


- Pažljivo sam ciljao nebranjeni deo gola. Kada su svi mislili da ću uputiti centaršut, direktno sam tukao na gol. Mnogi misle da sam imao sreće kod tog pogotka, ali kada sam ja u pitanju, ništa nije slučajnost. Sve što radim, radim sa namerom - rekao je Stanisavljević, koji je pogodak proslavio stavivši desni palac u usta, a levom rukom pokazivao ka tribini.

Stanisavljevic

Stanisavljevic sa suprugom i naslednikom | Foto: privatna arhiva

- Pre šest nedelja sam dobio sina. Supruga mi je takođe bila na stadionu. Njima sam posvetio gol. Ponosan sam otac i muž - kaže mladi igrač sredine terena koji je pokazao da Vojvodina u sledećoj sezoni može ozbiljno na njega da računa.
Kada je sledeća sezona u pitanju, on ne krije optimizam, uveren je da Voša može ozbiljno da pomrsi račune „večitima“ i da uzme titulu.
- Kada sam došao u Vojvodinu, rekao sam da me treće mesto ne zanima. Nisam došao da igram i da se borim da bih bio treći. Zanima me samo prvo mesto u Jelen Superligi i uveren sam da titula posle dužeg vremena može da ode u Novi Sad.
Vojvodinu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope čeka nezgodni letonski predstavnik Spartaks, koji je eliminisao podgoričku Budućnost (prvi meč 0:0, revanš 3:1).
- Biće to izuzetno teška utakmica protiv jednog nezgodnog tima. Ipak, verujem u sebe i ove momke. Favoriti smo u tom dvomeču i nema razloga za strah. Imamo kvalitet da se plasiramo u grupnu fazu Liga Evrope - siguran je Stanisavljević.
Poslednji komentari
  • maja Vreme: 11.07.2015 15:22h

    Piksi, a nije ti bilo žao dok si krao tu istu Zvezdu dok si ti bio u upravi?!? Zato ti se ćerke svrckaju i studiraju po belom svetu. Ti kao meni omiljena Zvezdina zvezda, bolke da si se drzao Japana, a Zvezde samo sa tribina. Nego ste toliko alavi da ste je iscedili do srzi. I kao i uvek ispastaju ne duzni(od igraca, preko ekonoma, cistacica...)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP