Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

A TAMO GA ČEKA JOŠ TOLIKO

Evo ti 5.000.000 funti, samo nas vrati u Premijer ligu!

Autor: mozzartsport.com | 08.02.2015 - 15:55:00h | Komentara: 0

Čak i ako ispadne sa Halom, Stiv Brus ne mora da brine za posao, jer mu Fulam daje džak para. Projekat sa Feliksom Magatom nije uspeo, između ostalog i zbog čudnih metoda nemačkog stručnjaka na koje su se žalili fudbaleri, mada ni on nije mogao sa njima

Stiv Brus / Foto: Profimedia

Stiv Brus / Foto: Profimedia

Vlasnici Fulama rešili su da okrenu list. Ove sezone nema šanse da se dokopaju čak i mesta koje vodi u baraž, ali za naprednu spremaju paklen plan - povratak u Premijer ligu. Kako pišu engelski mediji, ponudiće basnoslovan ugovor Stivu Brusu, aktuelnom treneru Hala.
Iza te ideje stoji finansijski moćni Šahid Kan, pakestinsko-američki bogataš, od leta 2013. vlasnik kluba sa Krejven kotidža, koji je pred Brusa stavio džak para. Doslovce. Tri miliona funti godišnje na ime plate, a još 2.000.000 funti kao premiju za plasman u Premijer ligu. Ako u tome uspe plata bi mu se automatski povećala na 4.000.000 funti po sezoni, a zaradio bi dodatni milion za slučaj da ostavi Kolibaše u elitnom rangu.

Stiv Brus / Foto: Profimedia

Stiv Brus / Foto: Profimedia

Razlog zbog koje je prebogati Kan (čiji se imetak procenjuje na 4,6 milijardi dolara) odabrao baš Stiva Brusa leži u činjenici da je ovaj uspeo sa Halom i Birmingemom da se iz Čempionšipa probije u Premijer ligu, a zna se koliko na Ostrvu cene tradiciju.
Opet, Brus se ove sezone sa Tigrovima bori za opstanak i nalazi se na deobi mesta koje vodi u niži rang. Aktuelni trener Fulama je Kit Simons, ali pod njegovim vođstvom nekadašnji finalista Lige Evrope ne blista, posle 29 kola nalazi se tek na 16 mestu Čempionšipa, sa svega 35 bodova, čak 12 manje od pozicije koja vodi u doigravanje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP