Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ČELNICI PARTIZANA ISPLATILI FUDBALERE PRED VEČERAŠNJI MEČ SA NEFČIJEM

Evo vam pare! Sad igrajte i dajte gol!

Autor: D. Ostojić | 21.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana juče su se konačno oparili! Posle dosta vremena, na račun im je legla plata. Istina aprilska, ali je bitno da se krenulo sa mrtve tačke. Novac bi, svakako, trebalo da im predstavlja dodatni motiv uoči večerašnjeg (20.15, RTS1) susreta sa Nefčijem u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Iz šopinga  pravo na stadion:  Fudbaleri  Partizana

Iz šopinga pravo na stadion: Fudbaleri Partizana | Foto: Marko Metlaš

Slaba prodaja karata!

Prodaja karata za meč Partizan-Nefči do juče je išla veoma slabo. Stoga, svi zainteresovani i danas do početka meča na blagajnama stadiona u Humskoj mogu kupiti ulaznicu, a cene su: jug 400, istok/zapad (bočni delovi) 800 i istok/zapad (centralni delovi) 1.000 dinara. Prilikom kupovine obavezno je pokazati neki identifikacioni dokument na uvid, a moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi. Sezonske ulaznice FK Partizan važe za ovaj meč.

Marko Nikolić, trener jedinog preostalog srpskog predstavnika u Evropi, zadovoljan je što su igrači isplaćeni, ali kaže da bez obzira na to njegovi puleni znaju šta im je činiti protiv neugodnih Azerbejdžanaca.


- Nema više pritiska, gotovo je sa tim. Već sam rekao da bi ulazak u grupnu fazu bio podvig i taj cilj nije neostvariv. Moji igrači bi samo trebalo da igraju fubal najbolje što mogu i za sebe i za Partizan. Nikakvog drugog pritiska, osim sportskog, nema - rekao je mladi stručnjak.

Šef stručnog štaba crno-belih kaže da Nefči po fizionomiji i kvalitetu ekipe dosta podseća na Ludogorec. Ipak, veruje u pozitivan skor iz ovog dvomeča jer je njegova ekipa u usponu forme.

- Bitno je da smo u seriji dobrih rezultata, da hvatamo dobar kontinuitet u poslednjih 10, 11 utakmica. Nismo uspeli u Ligi šampiona, ali imamo novi izazov ispred sebe. Bilo bi dobro da pobedimo bez primljenog gola. Protivnik zaslužuje punu pažnju i respekt. To je tim koji ima veliki broj kvalitetnih stranaca, ali mi smo u dobroj atmosferi radili prethodnih dana i što su teže okolnosti, mi smo sve jači i odlučniji da ostvarimo cilj, a to je ulazak u Ligu Evrope - otresit je Nikolić.

Saša Stamenković,  golman Nefčija,  ponovo u centru  pažnje

Saša Stamenković, golman Nefčija, ponovo u centru pažnje | Foto: Aleksandar Dimitrijević


Za kraj, Nikolića su novinari podsetili na prethodni duel Partizana sa Azerima, kada je na terenu bilo mnogo varnica i nesportskih scena. Tvrdi da ovoga puta to nećemo gledati.

- Ne sme da bude negativnih stvari na terenu i iskreno verujem da neće. Vidim da sada, za razliku od tog prošlog duela, i njihov golman Saša Stamenković daje mnogo mirnije izjave - zaključuje trener srpskog vicešampiona.

Interesantno je da večerašnji meč sudi Turčin Husein Goček, ali Nikolić nije smeo da priča o prijateljskim odnosima Turske i Azerbejdžana i zašto baš Turčin sudi ovaj meč.

Podsetimo, Partizan je sa Nefčijem igrao u istom ovom takmičenju i 2012. godine, ali u grupi Lige Evrope uz Rubin i Inter iz Milana. Oba puta je ishod bio nerešen - u Beogradu 0:0 u Bakuu 1:1.

Ćirković sa devojkom

Ćirković sa devojkom

Ćirković zaobilaznim putem ponovo u Humskoj!

Doskorašnji fudbaler Rada Lazar Ćirković potpisao je juče četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Visoki defanzivac (192 centimetra) zadužio je broj 13, ali se ne plaši malera.
- Presrećan sam što se posle toliko godina zaobilaznim putem vraćam u Partizan, u kojem sam bio u mlađim kategorijama. Radujem se ponovnoj saradnji sa trenerom Nikolićem i jedva čekam da se priključim saigračima - rekao je Ćirković i dodao da veruje da će, kao i prezimenjak Milivoje, doživeti veličanstvene trenutke u crno-belom dresu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP