Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN POČEO PRIPREME ZA NAREDNU SEZONU

Evropa je obaveza!

Autor: M. G. | 13.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Šampion kreće punom parom. Fudbaleri Partizana okupili su se juče u „Teleoptiku“, gde je trener Vuk Rašović pred 18 prvotimaca obavio prozivku za početak nove sezone u kojoj će crno-beli juriti rekordnu sedmu uzastopnu titulu u nameri da prestignu Crvenu zvezdu i domognu se 26. pehara namenjenom prvaku srpskog fudbala. Prisutnima u „Zemunelu” prvo se obratio predsednik Dragan Đurić.

Ciljaju sedmu  uzastopnu titulu:  Fudbaleri Partizana

Ciljaju sedmu uzastopnu titulu: Fudbaleri Partizana | Foto: Marko Metlaš

- Imamo jednu obavezu koja je postala navika za naš klub i nas koji poslednjih pet-šest godina radimo u njemu. Isto to se očekuje i ove sezone. Ambicije su velike i mislim da bi trebalo više razmišljati o Evropi. Verujem da imamo snage i iskustva da napravimo taj korak više.

Stefan Šćepović

Stefan Šćepović | Foto: Marko Metlaš

I Stefan Šćepović se pojavio na prozivci

Na prozivci su se pojavili: Ž. Živković, V. Stanković, P. Luka, N. Kojić, E. Silva, N. Ninković, A. Živković, B. Pauljević, S. Marković, D. Babić, S. Ilić, M. Živković, N. Petrović, M. Ostojić, F. Knežević, D. Pantić, S. Šćepović i M. Jokić. Ekipi bi danas trebalo da se priključe Nemanja Petrović i Saša Ivković iz Teleoptika.

Ja mogu da kažem da nas neće napustiti mnogo igrača, možda jedan, dva ili tri, stoga se nadam da ćemo imati jedan korektan mlad tim koji će biti u mogućnosti da nešto učini u Evropi - rekao je prvi čovek crno-belih, poručivši fudbalerima da je njihovo da se koncentrišu samo na teren i da će sve finansijske obaveze biti izmirene.
Trener Vuk Rašović otkrio je na kojim će pozicijama crno-beli tražiti pojačanja ovog leta.

- Očekujem da neka pojačanja budu sa nama već na Zlatiboru. Moramo da ojačamo tim na bekovskim pozicijama, potreban nam je i centralni defanzivac i pojačanje u veznom redu. Sigurno je da će hendikep biti odlazak Lazara Markovića, ali želja je da ne zavisimo od pojedinaca - rekao je strateg Partizana ne želeći da otkriva imena.

Postavio jasne ciljeve: Dragan Đurić

Postavio jasne ciljeve: Dragan Đurić | Foto: Goran Srdanov


- Uglavnom je reč o domaćim igračima, ali i onima koji su već oprobali u inostranstvu - tvrdi Rašović.
Na prozivci zbog reprezentativnih obaveza nije bilo Aleksandra Mitrovića, Vladimira Stojkovića, Vladimira Volkova, Miloša Jojića i Darka Brašanca. Oni će se timu priključiti 18. juna na Zlatiboru. Aleksandar Miljković i Aleksandar Lazevski, kojima je istekao ugovor, nisu se pojavili u „Zemunelu”.

Igrači Partizana

Igrači Partizana | Foto: Marko Metlaš

Zlatibor, Pohorje, pa Varšava


Poznat je plan priprema Partizana za ovo leto. Ekipa će do petka trenirati u Beogradu, odakle se seli na Zlatibor, gde će biti do 22. juna. Sledi povratak u srpsku prestonicu, pa put u Pohorje, gde će od 25. juna do 4. jula odigrati tri pripremne utakmice sa Lokomotivom iz Moskve, Ploeštija iz Rumunije i Metalistom iz Harkova. Od 5. jula Partizan će učestvovati na Dejna kupu u Varšavi.

Poslednji komentari
  • lopatar Vreme: 14.06.2013 04:28h

    Momci od pojacanja sve zavisi. Ne zanosite se puno Jevropom. Tu sta uradite, uradite. Prvenstvo je vasa svetinja ove sezone, tu ginite. Samo napred!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP