Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MALBAŠIĆ SE PRED MEČEVE HVALI NOĆNIM PROVODOM

Filipu je kafana preča od fudbala!

Autor: E. A. | 06.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Uprava Partizana kivna je na brojne fudbalere koji su totalno podbacili u večitom derbiju, ali ne samo zbog toga, već i što od početka sezone igraju loše.

Krevet i fudbalski teren zamenio  kafanom i tamburicama: Malbašić

Krevet i fudbalski teren zamenio kafanom i tamburicama: Malbašić

Predsednik Dragan Đurić je pre dva dana počeo da odmotava klupko, rekavši da je problem igrača što „idu po splavovima“ i „misle da su sve postigli u životu ako se očešljaju, nameste gelom frizuru i namirišu se“.

„Alo!“ je juče otkrio da se, po pitanju lickanja, radi o Nikoli Ninkoviću, Nikoli Gulanu, Milošu Jojiću... Što se tiče noćnih izlazaka, Đurić je mislio, između ostalih, i na Filipa Malbašića.

Napadač Partizana je noć pred utakmicu sa Napretkom u Humskoj pre desetak dana, na kojoj su crno-beli jedva došli do boda (1:1), proveo u kafani, gde su mu tamburice svirale na uvce! Kao što se da videti iz priložene fotografije, umesto da se odmarao i spremao za Kruševljane, Malbašić se provodio.

Filip Malbašić

Filip Malbašić | Foto: AP

Ne samo što se provodio, već je sliku iz kafane okačio na društvenoj mreži, ne mareći previše šta će ko da misli. Ali, prevario se, pošto mu u klubu oštro zameraju na ovakvom ponašanju, naročito ako se ima u vidu da su igračima zabranjeni noćni izlasci i u obavezi su da najkasnije pola časa posle ponoći budu u krevetu, a ne da sede do tri sata po kafanama i na splavovima i zabavljaju se.

Kako saznajemo, takvo ponašanje klub više neće tolerisati jer je cena previsoka - večiti rival diše za vratom šampionu, bodovna prednost se topi. Malbašić se, inače, bori sa viškom kilograma (već mu je jednom postavljen uslov da smrša ako želi da se približi statusu prvotimca), ne trudi se da popravi utisak, nije u formi, a otkako je letos stigao iz Hofenhajma nije se upisao u strelce, sakupivši svega 250 minuta na četiri utakmice. Premalo za igrača od koga se očekivalo da napravi bum.

Kako nam još otkriva izvor iz Humske, nije Malbašić jedini koji deluje prilično nezainteresovano na treninzima. Pod lupom su još dva letošnja pojačanja, Nikola Aksentijević i Petar Grbić, koji nikako da opravdaju poverenje stručnog štaba.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP