Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! SAZNAJE!

Fofana u Partizanu!?

Autor: M. Grujić | 28.07.2013 - 09:02:00h | Komentara: 0

Partizan je jedva eliminisao Širak u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pokazao prilične boljke pred protivničkim golom, ali to bi sve moglo da se reši dovođenjem Ismaela Fofane, napadača jermenskog šampiona, koji je bio konstantna pretnja po gol crno-belih!

Uskoro saigrači: Fofana i Ostojić

Uskoro saigrači: Fofana i Ostojić

Marko Šćepović traži inostrani angažman, pitanje je da li će srpski šampion odoleti ponudi Anderlehta za Aleksandra Mitrovića, pa da ne bi rizikovali da ostanu samo sa Nemanjom Kojićem kao jedinim pravim centarforom, u Humskoj su se razmahali po letnjoj pijaci u potrazi za pojačanjem.

Pominjan je čak i kontakt sa Milanom Jovanovićem, koga traži i Crvena zvezda, ali kako „Alo!“ saznaje, dve odlične partije u duelu sa Partizanom smestile su 23-godišnjeg Fofanu na radar srpskog šampiona. Napadač iz Obale Slonovače nije imao sreće da postigne gol u dvomeču sa crno-belima, pre svega zahvaljujući fenomenalnom Milanu Lukaču, koji je i pogurao Partizan do trećeg kola kvalifikacija. Ipak, na obe utakmice Fofana je pokazao zavidnu brzinu, tehniku i sposobnost da se nađe u pravo vreme na pravom mestu.
U Humskoj se nadaju da bi njegovim angažmanom mogli da učine odličan potez, kao kada su nakon eliminacije Helsinkija doveli Medu Kamaru, koji se ispostavio kao pun pogodak. Vrednost bivšeg mladog reprezentativca Obale Slonovače iznosi oko 300.000 evra, ali veruje se da bi Partizan mogao da ga dovede i za dvostruko manje novca jer je ušao u poslednju godinu ugovora, zbog čega čelnici Širaka nemaju previše prostora za vrdanje ukoliko žele da zarade na njemu. Fofana je sa samo 18 godina prešao u engleski Čarlton, ali tamo nije uspeo da zaigra zbog problema sa radnom dozvolom. Ove sezone je postigao het-trik protiv Tre Penea iz San Marina.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP