Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

VUK RAŠOVIĆ, ODLAZEĆI TRENER PARTIZANA, O JESENJOJ TITULI:

Frizer Draganče bi me ubio da je Zvezda prva!

Autor: P. Milovanović | 10.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Dok fudbalska javnost u Srbiji bruji da je Vuk Rašović “bivši” i da su mu odbrojani dani na klupi Partizana, mladi stručnjak je juče u klupskim prostorijama analizirao prvi deo sezone i jesenju titulu crno-belih.

Vuk Rašović

Vuk Rašović | Foto: FoNet

Rašović je otkrio da su on i njegovi učenici konstantno bili pod ogromnim pritiskom, pošto je u javnosti kreirana slika da Crvena zvezda mora da bude šampion!


Sudije nisu toliko kriminalne!

Rašović je konstatovao da je tenzija na terenima širom Srbije bila ogromna, te da je neophodno da se u nastavku šampionata smire strasti.
- Moramo da spustimo loptu i da uđemo normalnije u drugi deo prvenstva. Digla se velika prašina oko sudija i penala. Nisu sudije toliko kriminalne kao što ih predstavljamo. Oni su ljudi i mogu da pogreše, kao što pogreši trener, igrač. Ovako, arbitri su u strahu i zato se i dogodi greška - zaključio je odlazeći trener Partizana.

- Nije nam bilo lako u protekla tri meseca zbog svega što se dešavalo. Stvorio se utisak da cela Srbija želi da “oni” budu na prvom mestu - izjavio je Vuk.
Na pitanje da bude konkretniji i objasni šta se podrazumeva pod tim da Zvezda “mora” da uzme titulu, Rašović je odgovorio:

- To mislim na osnovu mnogih stvari. Stava javnosti, načina na koji su se ponašali, pisali saopštenja. Stvorio se strašan pritisak da moraju da uzmu titulu, ali smo mi uspeli da budemo prvi - rekao je Rašović i dodao...

- Bio sam jutros s mojim frizerom Dragančetom, koji mi je rekao da bi me ubio da smo drugi. Kaže, navikao je da budemo na prvom mestu.

Glavno pitanje tokom pedesetominutnog brifinga s novinarima bio je njegov status. Zbog nedavne eliminacije iz Kupa već u četvrtfinalu i debakla na evropskoj sceni gde ih je “torpedovao” Tun, zatim poraza u derbiju sa Zvezdom i Vojvodinom, Rašović je prema mišljenju velikog dela javnosti završio misiju s crno-belima, a jesenja titula slaba je uteha. Vuk je na tu temu rekao:

- Ništa još ne znam. U narednim danima ću razgovarati sa upravom, sešćemo i videti kako i šta dalje - misteriozan je i dalje aktuelni šef Partizanove struke.

Marko Nikolić

Marko Nikolić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Nikolić stiže u Humsku!


U trenucima dok je Rašović na Topčiderskom brdu analizirao kraj jesenjeg dela prvenstva, iz Novog Sada je stigla vest da je došlo da prekida saradnje između Marka Nikolića i Vojvodine. Upravo tu se krije ključ raspleta u Humskoj. Naime, prema informacijama do kojih je došao “Alo!”, upravo bi Nikolić u narednim danima trebalo da bude imenovan za novog trenera šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije.
- Bila mi je velika čast da budem na klupi jednog velikog kluba kakav je Vojvodina. Trenutno nisam trener nijednog kluba, a šta će biti, vreme će pokazati. Ne želim da potenciram ništa jer je trenerski posao takav da nikada ne znate na koju će vas stranu odvesti. Nisu Partizan i Zvezda jedini klubovi u Srbiji u kojima se može raditi, niti je isključena opcija da se otisnem u inostranstvo - izjavio je Nikolić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP