Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NOVE KAZNE ZA SUPERLIGAŠE

FSS: Nišlije olakšane za milionče, Zvezda za sto hiljada!

Autor: Beta | 08.03.2013 - 19:42:00h | Komentara: 0

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Radnički iz Niša sa milion dinara zbog slabe organizacije utakmice 16. kola Super lige protiv Novog Pazara i zbog isticanja nedozvoljenog transparenta.

Gube  strpljenje: „Delije“

„Delije“ | Foto: Konstantin Kamenov

Crvena zvezda je kažnjena sa 100.000 dinara jer su navijači palili pirotehnička sredstva na utakmici s Javorom, na početku prolećnog dela sezone. DK FSS je na po dve utakmice suspendovala golmana Novog Pazara Vladana Đogatovića i fudbalera Radničkog 1923 Marka Mirića zbog incidenata i fizičkog obračuna na utakmici te dve ekipe u 17. kolu Super lige.
Zbog nepravilne registracije igračica ženskog fudblaskog kluba LASK Crvena zvezda tom klubu je oduzeto devet bodova, a funkcioner Darko Stojanović je kažnjen s godinu dana zabrane rada u fudbalu.
Svi članovi Komisije za registraciju igrača Fudbalskog saveza Beograda kažnjeni su zabranom rada u fudbalu na period od jedne godine.
Komesar za takmičenje ženskih liga FSS u doba izvršene nepravilne registracije igračica, Mirko Kovač kažnjen je sa šest meseci zabrane rada, uslovno na godinu dana. Članovima Komisije FSS za registraciju, status i transfere igrača izrečena je opomena. Svi kažnjeni, kao i podnosioci prijava i disciplinski inspektor FSS, imaju pravo žalbe na izrečene kazne u periodu od osam dana članovima Komisije za žalbe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP