Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TOLE UZVRAĆA UDARAC

FSS: Poništena odluka FS Vojvodine

Autor: M.R. | 05.06.2015 - 14:31:00h | Komentara: 3

Savez spreman da uvede privremene mere u FSV.

I Sep Blater  se povukao,  samo se on  drži: Tomislav  Karadžić

Spreman da se bori: Tomislav Karadžić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Neće se Tole predati bez borbe! Odbor za hitna pitanja FSS doneo je danas odluku da se poništi nedavno donetu odluka IO FSV. 

Čelnici ove organizacije rešili su da ime Tomislava Karadžića izbrišu sa liste članova skupštine FSS.

FSS je brzo reagova.
Saopštenje prenosimo u celosti: 
“U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja naše organizacije. Sednicom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FS Srbije. 
Sednici Odbora za hitna pitanja prethodila je sednica Komisije za pravna pitanja FSS, koja je analizirala kompletnu dokumentaciju vezanu za problematiku FS Vojvodine. Odbor za hitna pitanja FSS je u potpunosti uvažio zaključke Komisije za pravna pitanja FSS, koja je utvrdila da Statut FS Vojvodine nije usklađen sa Statuom FS Srbije i konstatovala niz nepravilnosti prilikom donošenja istog. 
Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS, a na osnovu mišljenja Komisije za pravna pitanja FSS, poništene su sve odluke Izvršnog odbora FS Vojvodine sa sednice održane 22. maja 2015. godine, jer su one nestatutarne. Takođe, Odbor za hitna pitanja FSS dao je rok od 30 dana FS Vojvodine za otklanjanje svih nepravilnosti. U suprotnom, ukoliko se ne primene gore navedene odluke, Odbor za hitna pitanja FSS će, u skladu sa članovima 81 i 82 Statuta FSS i ovlašćenja sa prethodne sednice Izvršnog odbora FSS, uvesti privremene mere u FS Vojvodine.
Na današnjoj sednici donesena je odluka o pružanju pomoći FK Javor po pitanju podizanja reflektora na stadionu ovog kluba i očekuje se brza realizacija projekta. Takođe, odobrena su dopunska sredstva za FK Radnički iz Obrenovca, FK Budućnost iz Valjeva i FK Metalac iz Gornjeg Milanovca za saniranje posledica od poplava.
S obzirom na važnost određenih zadataka koji se nalaze pred FS Srbije, upućuje se zahtev Sudijskoj komisiji FSS i sudijskoj organizaciji da do 25. juna izaberu svoje organe i tela, kao i da završe sve izveštaje i pripreme seminare sudija za narednu sezonu, obzirom da će ona početi sredinom jula. Istovremeno, Izvršni odbor FSS će do istog termina analizirati rad Sudijske komisije FSS i doneti adekvatnu odluku” - navodi se u saopštenju. 
Poslednji komentari
  • ZELJKO Vreme: 05.06.2015 22:27h

    KAKO SAMO OVAJ TOLE IMA DA NAS OTERA ISPOD ALBANIJE

  • Mica Vreme: 06.06.2015 03:05h

    Dokle vise!? Ovaj covek nema trunku srama... On za ovo zaista treba da odgovara Njega cela nacija ne moze da skine sa tog mesta vec godinama!

  • Justice Vreme: 06.06.2015 09:45h

    TO TOLE...GAZI BAGRU I KRIMOSE !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP