Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MATIĆ OTKRIO KAKO JE PROSLAVIO „ZLATNU LOPTU“:

Fudbal preči od alkohola!

Autor: P. Milovanović | 19.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Fudbalska reprezentacija Srbije tradicionalno nas je razočarala i u 2014. godini, a jedina svetla tačka uz „orliće“, koji su se plasirali na Evropsko prvenstvo, bio je Nemanja Matić (26).

Piće nisam liznuo,  slavio sam uz pečenje  i roštilj. Postoje  pravila, sezona je u  toku i nije mi palo na pamet da „zalijem“ n

Piće nisam liznuo, slavio sam uz pečenje i roštilj. Postoje pravila, sezona je u toku i nije mi palo na pamet da „zalijem“ nagradu | Foto: Aleksandar Dimitrijević

„Eskplodirao“ je u dresu Čelsija, otkako se u januaru vratio na „Stamford bridž“, i prosto je neverovatno s kakvom lakoćom Matke gospodari sredinom terena, pa zato ne čudi što je bio bez konkurencije za ovogodišnju „Zlatnu loptu“ Fudbalskog saveza Srbije.


Momak rodom sa Uba nije dozvolio da mu svetska slava i Abramovičevi milioni udare u glavu, već je sa obe noge čvrsto ostao na zemlji.
- Ovo jeste individualno priznanje, ali bih ga nazvao kolektivnim i podelio sa svim saigračima, trenerima, zaposlenima u klubu i reprezentaciji. Neizmerno sam srećan i ukazana mi je velika čast. U narednom periodu moraću još mnogo jače da radim, kako bih opravdao nagradu. Svestan sam da će deca u Srbiji od sada da me gledaju kao idola.

Po završetku svečane ceremonije, Matić je za „Alo!“ otkrio kako je proslavio nagradu za najboljeg srpskog fudbalera u 2014.
- Proslavio sam u rodnom Vrelu sa drugarima. Samo sat vremena nakon što sam stigao iz Londona u Srbiju, okupilo se nas petnaestak u lokalnom restoranu. Bilo je fenomenalno, svi su mi čestitali, pa je usledio sjajan provod. Ovoga puta se slavilo samo uz pečenje i roštilj, nisam ni liznuo alkohol. Postoje pravila, sezona je u toku i zaista mi nije palo na pamet da „zalijem“ „Zlatnu loptu“. Biće vremena za to, sada je fudbal na prvom mestu - iskren je Nemanja, kao i uvek.

Čelsijev Pauk, kako ga je Žoze Murinjo nazvao, za kraj je poručio da, ipak, veruje da Srbija može da se plasira na EVRO 2016. u Francuskoj.
- Nismo dobro počeli, ali sam siguran da će se to promeniti sa Radovanom Ćurčićem. Daćemo sve od sebe da se domognemo Francuske, vreme je da se kockice lepo slože - slikovit je Matić.

Ćurčić najbolji trener, Mažiću „Zlatna pištaljka“


„Zlatna lopta“ za najboljeg trenera zasluženo je otišla u ruke Radovana Ćurčića, aktuelnog selektora Srbije, koji je s mladom reprezentacijom izbacio Španiju u baražu za plasman na EVRO 2015. „Zlatna pištaljka“ dodeljena je Miloradu Mažiću i njegovim pomoćnicima, Daliboru Đurđeviću i Milovanu Ristiću.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP