Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

26. NAJBOLJI

Fudbaleri Partizana proslavili titulu u autobusu! (VIDEO)

Autor: S. Milenković | 14.05.2015 - 09:31:00h | Komentara: 0

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak u Kruševcu (0:2) i overili titulu šampiona. Na povratku iz Kruševca crno-beli su se opustili u autobusu i zapevali pesmu "Slaviće se titula, Partizan je šampion, peva cela Srbija"

A photo posted by vovavolkov666 (@vovavolkov666) on May 13, 2015 at 2:56pm PDT

Partizan je savladao Napredak u Kruševcu sa 2:0 čime je i matematički, dva kola pre kraja prvenstva, stigao do 26. šampionske titule.

U meču odigranom na stadionu pod Bagalom pred oko 7.000 gledalaca crno bele je u vođstvo doveo Branko Ilić udarcem glavom u 62. minutu. do tog momenta vodila se sasvim izjednačena borba na obe strane, a i Napredak, koji se grčevito bori za opstanak, zapretio je nekoliko puta. Najbolju priliku propustio je Trujić, koji je u 77. minutu pogodio prečku, a crno-beli nisu dozvolili nikakvo iznenađenje, pa je konačnih 2:0 postavio Andrija Živković u 83. što je bio znak da veliko slavlje fudbalera Partizana može da počne.

- Čestitam svima u klubu, igračima, stručnom štabu, navijačima, svima koji su uložili napor da bi Partizan vratio titulu u Humsku. Napravili smo jednu sjajnu seriju u prvenstvu, ali rezultati najbližih pratilaca uticali su na ovakav završni ishod - istakao je Zoran Milinković, trener novog šampiona.

Po njegovom mišljenju, jedan od ključnih momenata u borbi za titulu bio je gl Saše Ilića protiv Radničkog iz Kragujevca.

- To je bilo pri kraju utakmice i od tada su stvari za Partizan krenule na bolje - podsetio je Milinković, pre nego što je otrčao u svlačionicu da sa igračima podeli radost zbog nove titule.

Slavilo se do duboko u noć pod Bagdalom i u povratku ka Beogradu, ali je to samo bio uvod u veliku šampionsku žurku koja je zakazana za subotu i meč sa Novim Pazarom u Humskoj. Ulaz je besplatan.

Proslava fudbalera Partizana iz ugla Vladimira Volkova:

A video posted by vovavolkov666 (@vovavolkov666) on May 13, 2015 at 2:54pm PDT

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP