Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OPTUŽBE

Fudbaleri Zvezde: Zečević je volonter sa platom od 190.000 dinara, koji cepa viski!

Autor: S. R. | 04.06.2014 - 17:01:00h | Komentara: 1

Fudbaleri Crvene zvezde su osuli paljbu po generalnom sekretaru Crvene zvezde Miodragu Zečeviću.

Miodrag Zečević

Miodrag Zečević | Foto: Marko Metlaš

Povod je bila priča u jednom dnevnom listu da je fudbaleru Crvene zvezde Nejcu Pečniku isplaćena suma od 194.500 evra. Saopštenje igračkog kadra prenosimo u celosti:
"Dragi gospodine Zečeviću, direktno se obraćamo Vama, zbog lažne informacije koju ste izneli u jednom sportskom dnevniku, ujedno, pošto smo se bez obzira na brojne probleme, prethodnih dana zahvalili na svemu i Predsedniku i potpredsednicima kluba, želimo na ovaj način da spomenemo i vaše zasluge za ovu titulu: Za razliku od vas, mi se nećemo sakrivati iza tekstova u medijima, već se imenom i prezimenom Vama obraćamo sa nekoliko pitanja:
1. Zašto do današnjeg dana Nejc Pečnik nije "rezident" u državi Srbiji i to Vašim "umećem"?
2.Po završetku prve polusezone, u klub je stiglo tačno 302 hiljade eura za plate i ugovore igrača, nama je uplaćeno 84 hiljade eura, gde je ostatak novca?
3. Kako ste novac uplatili Nejcu Pečniku, koji nije "rezident" u Srbiji?
4. Kako i zašto ste organizovali pripreme u Portorožu bez kupovine avionskih karata i lopti, i zašto je na kraju te iste karte kupovao jedan od nas (Nikola Mijailović), koji je kasnije kupovao i fudbalske lopte kojima se igra takmičenje u Jelen Superligi Srbije?

Sve je spremno  za slavlje večeras:  Fudbaleri Zvezde

 Fudbaleri Zvezde | Foto: M. Metlaš

5. Zašto ste se oglušili o molbu trenera Stojanovića da se jedan deo priprema tokom zime odradi u Turskoj uz obrazloženje da je klauzula da moramo u Sloveniju, to jest u Terme Čatež. Verujemo da Vam podatak da smo veći deo priprema odradili na veštačkoj travi ne znači ništa, jer niste bili igrač.
6. Zašto zasluge za dobijanje prethodne licence pripisujete sebi, kada svi u klubu znaju da smo za pribavljanje iste kontaktima sa bivšim igračima kluba, i onima kojima klub duguje novac, sve uradili sami. Vi najbolje znate da smo ličnim kontaktima i prijateljstvima sa tim ljudima uspeli da smanjujemo deo tih dugovanja ili da ih reprogramiramo. Vama se nisu ni javljali na telefon, pa niste ni mogli to da obavite.
7. Gde ste i kako pogrešili sa licenciranjem našeg saigrača Cilinšeka u zimskom prelaznom roku?
8. Zašto smo došli u problem sa izdavanjem ovogodišnje licence, jer ste u nameri da pokažete kako ste važni, deo novca koji je bio namenjen za izdavanje licence, uplatili na druge strane i kasnije se hvalili po stadionu, iako su to bila sredstva ruske kompanije Gazprom?
9. Razumemo Vaš stres i brigu, pa i potrebu da često odlazite na masaže u našu svlačionicu, toliko, da smo često čekali red zbog Vas.
10. Kada već tako olako baratate tuđim platama i tako ih olako objavljujete u javnosti, zašto ne kažete da ste izuzetak u UO kluba (koji radi na volonterskoj bazi), i da imate redovna primanja od 190 hiljada dinara (u tu sumu ne ubrajamo ogromne količine viskija na dnevnoj bazi zbog pretrpljenog stresa)
11.Verujemo da mnogima u klubu činjenica da smo prvi na tabeli i da bismo mogli da igramo kvalifikacije za evro takmičenja predstavlja dodatni stres, jer bi sve bilo mnogo lakše da smo takmičenje završili na četvrtom ili sedmom mestu. Tada licenca ne bi ni predstavljala problem.
Ovako, nadamo se da Vi, kao inženjer, ugledni privrednik i rukovodilac od imena i prezimena, možete da pronađete način da počnete da pomažete klubu, počevši od toga da nećete davati lažne informacije.
Sve ove informacije smo čuvali za sebe, gledajući interese kluba, koji je na prvom mestu. ostali na Marakani ili ne, ostaćemo upamćeni po nečemu. Vi za sada ni po čemu. U nadi da nećete više dezinformisati javnost i da ćemo zajednički i što pre rešiti sve probleme koji muče naš klub, sportski Vas pozdravljamo.
P.S - Upozoravamo Vas i da ne pokušavate narednih dana da ponovo dezinformišete javnost i pokazujete neki papir na kome piše da ste određenu sumu novca uplatili na račun Nejca Pečnika. Taj novac nije njegova plata, i Vi najbolje znate šta ste odobrili tim povodom na UO kluba", navodi se u saopštenju potpisanom kao Takmičarski tim Crvene zvezde u protekloj sezoni.
Poslednji komentari
  • nenad Vreme: 04.06.2014 17:10h

    fk cZ je dotakao DNO .Poklonjena titula ce im doneti RASPAD.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP