Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DIVLJI ZAPAD

Fudbalerima Zvezde su hitno potrebni telohranitelji!

Autor: M. Zdravković | 28.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Posle skidanja dresova i lupanja kola, na red je došao i fizički napad na fudbalere Crvene zvezde!

Nije lako biti  u njihovoj koži: Fudbaleri  Crvene zvezde

Nije lako biti u njihovoj koži: Fudbaleri Crvene zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Tako se posle remija u Nišu (1:1) jedan huligan zaleteo i nasrnuo na igrače crveno-belih sa željom da se obračuna s njima. Da li je bio besan zato što su ga oborili na tiketu, za sada je nejasno, a ono što je jasno jeste da je definitivno opasno po život nositi dres nekadašnjeg šampiona Evrope i sveta.

“Zvezdin tim skromnih mogućnosti!”

Ratomir Dujković sumnjičavo gleda na tvrdnje sportskog direktora crveno-belih Zorana Stojadinovića da Zvezda ima najbolji tim u Jelen superligi.
- Sadašnji tim Crvene zvezde je sastavljen od igrača skromnih mogućnosti. Nije to šampionski tim i mora još mnogo da se razvija u periodu koji dolazi. Jedina dobra stvar je činjenica da su mladi i da imaju potencijal, ali mislim da za neki veći rezultat još uvek nisu sposobni - ističe Dujković.

Sa tom konstatacijom slaže se i Ratomir Dujković, legendarni golman crveno-belih, koji žali fudbalere koji trenutno nastupaju u njegovom klubu.


- Po svoj prilici moraće i igrače Crvene zvezde od sada da čuvaju telohranitelji, da ih prate non-stop, kao što prate političare. Neverovatno!

Ljudi moji, to je nekada bilo nezamislivo, ali danas izgleda da je neophodno da bi se stvorili normalni uslovi za život tih mladih momaka - ističe Dujković u razgovoru za “ALO! SPRINT”.

Iskusnog fudbalskog stručnjaka čudi još nešto.

Država  mora da stane na put  drogiranim i pijanim  huliganima, kaže za  „ALO!SPRINT“ legendarni golman

Država mora da stane na put drogiranim i pijanim huliganima, kaže za „ALO!SPRINT“ legendarni golman | Foto: Aleksandar Dimitrijević


- Zašto jednom država ne stane na put tim pijanim i drogiranim huliganima? Ovo što te navijačke grupe čine je potpuno nedopustivo i van svake pameti je. Nije mi jasno ni šta rade policija i redarske službe, da li su na stadionima samo da uzmu dnevnice ili imaju i neku funkciju, kao recimo da obezbede javni red i mir - pita se s pravom Dujković.

Jedan solidan superligaški igrač je pre nekoliko dana izjavio da voli mnogo Zvezdu, ali da u ovom trenutku ne bi ni pod kojim uslovima prešao u njene redove.

- Vidite, nekada je bila životna želja da se pređe u Zvezdu i da se obuče njen dres. Igrači su sanjali da dođu na “Marakanu”. Danas se, nažalost, od toga beži. I to je tragedija ovog kluba. Zvezda je izgubila šarm i plašim se da ga neće skoro povratiti - u strahu je Dujković.

Da od ovakve Crvene zvezde beže danas mnogi, pa i njene legende, jasno se vidi na primeru Dejana Stankovića, koji želi da započne svoj funkcionerski staž, ali ga za sada odbija, barem kada je reč o klubu sa “Marakane”.

- Malo ko hoće da se petlja u trenutnu situaciju u Zvezdi. Mnoge loše stvari se dešavaju sa huliganima i niko neće da rizikuje da dođe u situaciju da mu ovde polupaju kola ili da ga napadnu na ulici. Deki je ozbiljan porodični čovek i naravno da mu je bolje da ostane u Italiji. Šta mu treba da ga ovde ponižavaju gori od njega? - zaključuje Ratomir Dujković.

„Delije” preko Dragane Mirković prozivaju „grobare“

Pojedini portali ofirali su juče navijače Crvene zvezde, koji su tokom poluvremena na gostovanju u Nišu, prepevali hit Dragane Mirković „Poslednje veče“.
Mediji su pretpostavljali da se kontekst reči odnosi na fudbalere crveno-belih, koji igraju loše poslednjih nedelja, ali je nešto kasnije objašnjeno da se radi o pesmi koju su „delije“ uvežbavale za predstojeći večiti derbi s namerom da isprozivaju „grobare“. Zanimljiva interpretacija na melodiju poznate folkerke izgleda otprilike ovako:
- Zato što ste svi verovali slepo, da ste najbolji, lagao vas neko, zato što su vam od svega pare preče, p***te k***c i ovo veče!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP