Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

JANKOVIĆ LETI NA KRAJU JESENI

Goran Đorović preuzima Zvezdu!

Autor: M. Z. | 15.11.2012 - 08:05:00h | Komentara: 5

Aleksandar Janković neće na proleće sigurno predvoditi Crvenu zvezdu, a njegov naslednik na klupi ovog tima biće Goran Đorović (41), saznaje “Alo!” iz krugova bliskih novom rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana.

Vraća se  u klub posle sedam i po  godina: Đorović

Vraća se u klub posle sedam i po godina: Đorović | Foto: Srđan Stevanović

Iako se Milovan Rajevac spominjao kao najrealnija opcija i velika želja budućeg predsednika Zvezde Dragana Džajića, juče je na “Marakani” u prvi plan isplivala kombinacija sa nekadašnjim defanzivcem Zvezde, Selte i Deportiva, koji se kao igrač ostvario u Španiji, gde je upravo budući direktor Zoran Stojadinović uspešno radio prethodnih godina.


Goran Đorović ima važeću trenersku PRO licencu, a pre nekoliko meseci istakao je da bi mu životni san bio da jednoga dana sedne na klupu upravo Crvene zvezde. Sarađivao je uspešno i sa Draganom Džajićem, i to ne samo kao igrač nego i kao direktor omladinske škole, na čijem je čelu boravio kratko od januara do jula 2005, do dolaska Dragana Stojkovića Piksija.

Ivica Jovanović

Ivica Jovanović

Vučić tražio Jovanovića!


Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji se angažovao da pomogne Zvezdi u teškim trenucima, izrazio je želju da trener APOEL-a Ivica Jovanović preuzme crveno-bele, ali je nerealno očekivati taj transfer u ovom trenutku, posebno što je Lozničanin velika zvezda na Kipru.

Poslednji komentari
  • suca Vreme: 15.11.2012 08:42h

    Samo nam još ovaj fali....vraćajte nam velikog žutog!!!

  • vukasin Vreme: 15.11.2012 11:12h

    nemojte se igrati. ne dao bog da dodje djorovic. dokle vise da dovodimo buzdovane....

  • duda Vreme: 15.11.2012 13:09h

    Izem ti sport ovo nema veze sa sportom, a sto da leti, zato sto se nekome ne dopada, ili ne zna svoj posao!? Ne moze on da udje i da igra umesto igraca, kao sto nisu mogli ni mnogi drugi pre njega, i sad kad je najteze on je uz svoju Zvezdu, a "ako nam malo krene" smenice ga i dovesti svog coveka. Nista ni od Zvezde ni od Partizana dok se ovako javno i sramotno bira i odredjuje "ko vise voli Zvezdu"...

  • serbon Vreme: 15.11.2012 18:10h

    Čemu ovolika panika oko Zvezde, propadoše onolike firme na desetine hiljada radnika ostade bez posla i sredstava za život pa se nijedan političar nije zbog toga uzbudio. Ovi u Zvezdi godinama sabotirali državu, nisu plaćali porez, o izmirenju računa ni govora, potpisivali nekakve milionske ugovore sa nazovi fudbalerima koji su u inostranstvu listom uglavnom grejali klupu ili sedište u gledalištu, pa sad kad su propali ajde državo daj pare poreskih obveznika da bi mogli da nastave po starom

  • zvezdas Vreme: 16.11.2012 10:45h

    Ma dosta je više anonimusa Zvezdi je potreban dobar i iskusan trener,Jovanović bi bio idealan jer ovaj tim Zvezde je izuzetno talentovan samo im treba motivacija da se iz njih izvuče maksimum i eto rezultata. Mada ja lično nisam ni protiv Jankovića koji je veliki trener,ali ako novo rukovodstvo želi da promijeni trenera neka to bude bar neko ko ima iskustva,a ne Đorović koji još nije nikoga trenirao,mada je kao igrač imao velike zasluge i tragove u našem klubu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP