Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RADOMIR ANTIĆ ZA ALO! O ŽREBU ČETVRTFINALA LIGE ŠAMPIONA

Goreće Madrid, pašće Real!

Autor: P. Milovanović | 21.03.2015 - 14:57:00h | Komentara: 1

Kakav žreb, strašan žreb! Atomski fudbal očekuje nas u četvrtfinalu Lige šampiona, gde je nakon žreba u Nionu odlučeno da se u reprizi prošlogodišnjeg finala sudare madridski divovi - Real i Atletiko.

Barselona i PSŽ  su dve ekipe  sa najjačim  sastavima na  svetu: Radomir  Antić

Barselona i PSŽ su dve ekipe sa najjačim sastavima na svetu: Radomir Antić | Foto: Zoran Lončarević

Spektakl će biti i sudar vanzemaljaca iz Barselone predvođenih Mesijem i žilavog Pari Sen Žermena, koji će u prvom meču biti lišen usluge kažnjenog Zlatana Ibrahimovića. Preostala dva para su Porto-Bajern, Juventus-Monako.
Ko može bolje da najavi predstojeći spektakl, pre svega duel Atletika i Reala, od našeg Radomira Antića, stručnjaka koji je vodio oba kluba i koji s posebnim emocijama iz daleke Kine priča o ishodu žreba.

Gradski derbi u LŠ

Gradski derbi u LŠ | Foto: Profimedia


Simeone je čudo, Atletiko glavni u gradu!
- Atletiko ima još jednu šansu da dođe u situaciju da je glavni u glavnom gradu. Pobedili su Real oba puta u Primeri, eliminisali su ih iz Kupa kralja i u boljem raspoloženju dočekuju veliku bitku. Vrhunski spektakl. Goreće Madrid, sigurno. Čolo Simeone ne zna za poraz od kraljeva ove sezone, ponuđen mu je šestogodišnji ugovor, dok Ančelotiju posao visi o koncu i ishodu nedeljnog „El klasika“ sa Barselonom. Zato, dajem blagu prednost Atletiku - ističe Radomir.

Barsa i PSŽ najjači na svetu, Mesi ide dalje!
- Barselona i PSŽ su već igrali ove sezone u grupnoj fazi i odlično se poznaju. To su dve ekipe sa najjačim sastavima na svetu. Ibrahimović će propustiti prvi meč, ali tu su Kavani i ekipa. Barselona je pobedama povratila mir, dok su Francuzi protiv Čelsija pokazali da su najjači iz prekida, što Barseloni ne odgovara. Ipak, Katalonci su bliži plasmanu u polufinale - smatra Antić.

Otpišite šetnju Bajerna!
- Svi su želeli da izbegnu strašni Bajern, ali Porto je dobro ukomponovana i ofanzivna ekipa. Vole da igraju visoko, da drže loptu i diktiraju tempo. Naravno, isti je slučaj i sa Gvardiolom i Bajernom. Varaju se oni koji misle da će Bavarci lako proći dalje, jer je Porto izuzetno nezgodan rival.

Teška priča - „dama“ i “kneževi”
- Dvoboj Monaka i Juventusa biće najneizvesniji, tu praktično nema favorita. Juventus će biti oslabljen zbog povrede Pogbe, ali tu su Tevez, Vidal, Morata... Monako je plasmanom među osam najboljih kreirao najveće iznenađenje i sigurno će još jednom pokušati da iznenadi - zaključio je iz Kine Antić.

Ne zatvaram dupetom vrata!

Na pitanje za koji od dva madridska tima kuca srce, Real ili Atletiko, Antić je dao diplomatski odgovor.
- Ja i cela moja familija smo “sosiosi” Atletiko Madrida, više vremena sam proveo u Atletiku i imao više uspeha, ali sam čovek koji nikad dupetom nije zatvorio vrata nikome. Čast i privilegija je biti deo istorije i jednog i drugog kluba.

Poslednji komentari
  • Jare Vreme: 21.03.2015 17:02h

    Ovaj mamlaz je i za finale govorio da cemo dobiti real, a mi izgubismo. Bolje da cuti, jer tera baksuz nasem Atletiku.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP