Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREMIJER LIGA BiH

Gori seno, grme krave!

Autor: V. Nestorović | 30.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Ukoliko mislite da je srpski fudbal u problemu, samo bacite pogled preko Drine. Na startu nove sezone Premijer lige BiH dešavale su se neverovatne scene, tako da bi teško neko mogao da poveruje da se radi o elitnom takmičenju neke evropske zemlje.

Ovako to rade  navijači Travnika

Ovako to rade navijači Travnika | Foto: FoNet

Naime, na meču između fudbalera Travnika i novopridošlih u Premijer ligu, ekipe Viteza, domaći navijači su u nedostatku pirotehnike počeli da pale stogove sena iza gola kako bi napravili dimnu zavesu koja je uskoro prekrila i teren.

Priznajemo, za originalnost „tifozi“ iz Travnika zaslužuju čistu desetku, sve ostalo je istorija, a da to ne bude jedini interesantan detalj na ovom meču, pobrinulu su se igrači Viteza, tačnije njih trojica koji nisu imali overeno lekarsko uverenje, zbog čega je meč kasnio desetak minuta, dok im nisu izlupali neophodne pečate.

Ovako to rade  navijači Zvezde

Ovako to rade navijači Zvezde | Foto: Aleksandar Dimitrijević


U međuvremenu, u Sarajevu, aktuelni šampion Željezničar je startovao pobedom u novoj sezoni, ali bez prvog trenera Amara Osima, koji je otišao na letovanje. Njegovo mesto na klupi su zauzeli pomoćnici i uspešno su odradili posao, dok se šef negde brčkao. Ne treba zaboraviti da su dobru atmosferu u redovima šampiona BiH ulepšala dvojica fudbalera Željezničara koji su se potukli na terenu.

Navijači Travnika bakljadu pravili paleći stogove  sena iza gola, Amar Osim, trener Želje, otišao na  odmor pre početka prvenstv

| Foto: FoNet

Za najveće incidente u prvom kolu pobrinuli su se navijači Čelika iz Zenice koji su sudijama u duelu sa banjalučkim Borcem (1:1) priredili tradicionalnu dobrodošlicu, gađajući ih svime što im je palo pod ruke, a nakon meča je otkriveno da je neko pokrao novac iz klupske kase.
Nema sumnje, fudbalska Evropa ne bi bila ista, bez Premijer lige BiH.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP