Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

LOMAČA

Gori SUAREZ!

Autor: M. Grujić | 03.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Luis Suarez je za kratko vreme od heroja navijača Liverpula postao jedna od najomraženijih ličnosti na „Enfildu“. Iako je Urugvajac svojim partijama dokazao da je uz kapitena Stivena Džerarda najbolji igrač „crvenih”, pristalice su masovno počele da pale Suarezovu sedmicu pošto će gotovo sigurno pojačati Real Madrid.

Pobegao iz Liverpula:  Luis Suarez

Pobegao iz Liverpula: Luis Suarez | Foto: Reuters

Fudbalski kvalitet Liverpulovog centarfora niko na Ostrvu nije mogao da ospori, ali brojna simuliranja u šesnaestercu protivnika, incidenti i ekscesi na terenu od dolaska na „Enfild“ brzo su okrenuli britanske medije protiv Suareza. Urugvajac je nedavno otkrio da mu budućnost leži daleko od Engleske i navodno se već sve dogovorio sa Realom, kojem ostaje da se pogodi sa upravom Liverpula oko obeštećenja, koje iznosi oko 40 miliona funti.

Navijači ga neće  pamtiti po dobrom

Navijači ga neće pamtiti po dobrom


- Pokušao sam da obavljam posao u Engleskoj, ali ne mogu više da im se izvinjavam. Veoma sam ljut na britanske medije. Nikada me nisu cenili kao fudbalera. Paparaci su me pratili po ulicama, nisam mogao da odem u prodavnicu, a kamoli da ćerkicu odvedem u vrtić - tvrdi ljutiti Suarez, koji je optužio i britanskog premijera Dejvida Kamerona da mu je ubrzao odlazak iz Liverpula.

- Kameron mi je rekao da sam loš primer za decu. Zašto se ne brine o engleskim državljanima, umesto što priča o meni - rekao je Suarez.
Kameron je osudio bivšeg fudbalera Ajaksa nakon što je ujeo Branislava Ivanovića na utakmici sa Čelsijem. Suarez je dobio deset mečeva suspenzije i nije završio sezonu na terenu.

- Imam sedmogodišnjeg sina, koji voli fudbal, i kada igrač poput Suareza ujede rivala, to je loš primer za omladinu. Moje mišljenje je čisto sa očinske strane gledišta - objasnio je Kameron.

Suarez je pored ujedanja Branislava Ivanovića na Ostrvu bio poznat i po rasističkom vređanju Patrisa Evre, kao i po nepristojnoj gestikulaciji prema navijačima Fulama. Nije tajna ni da je Urugvajac bio u čestom ratu sa sudijama koje mu nisu dosuđivale čiste faulove, zbog reputacije simulanta.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP