Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ZVEZDA ČEKA RAD, PARTIZAN NA „KARAĐORĐU”

Gostuju na „Marakani”, a misle na Donji Srem!

Autor: Ekipa Alo! | 03.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Šampionska trka udvoje se nastavlja! Fudbaleri Crvene zvezde večeras na “Marakani” dočekuju Rad (19.30), dok Partizan gostuje u Novom Sadu protiv Donjeg Srema (17) u okviru 27. kola Superlige.

Milijaš je jesenas na Vračaru odlučio pobednika

Milijaš je jesenas na Vračaru odlučio pobednika | Foto: Marko Metlaš

Crveno-beli imaju tri boda prednosti nad večitim rivalom i priliku da se pobedom za značajno primaknu tituli koju čekaju od 2007. godine, pošto im je potrebno da u poslednja četiri kola osvoje devet bodova. Strateg Rada Stevan Mojsilović najavio je da je, zbog borbe za opstanak, za njegove igrače prioritet meč sa Donjim Sremom iduće nedelje, a ne sa Zvezdom.


- Imamo dosta posla ovih dana, treba osvežiti pojedine fudbalere, a druge sačuvati od žutih kartona koje mogu da dobiju protiv Zvezde, što bi značilo da će preskočiti susret sa Donjim Sremom - rekao je Mojsilović i indirektno najavio kombinovani sastav na “Marakani” večeras.

Na stadionu Vojvodine, Donji Srem će ugostiti aktuelnog šampiona. I jednima i drugima ovaj meč je veoma bitan: crno-belima da ostanu u trci za trofej, a domaćinu da izbegne ispadanje u niži rang. Jesenas je, podsetimo, Donji Srem vodio sa 2:0 u Humskoj, ali je na kraju izgubio.

- Ako želimo da odbranimo titulu i posle svega što nam se dešavalo u ovih 11 kola, moramo da odigramo na gornjoj granici svojih mogućnosti i da zabeležimo pobedu. Mnogo toga zavisi od nas i bilo bi katastrofalno loše da posle dobijenog derbija napravimo kiks - jasan je trener Partizana Marko Nikolić.

Dauda završio sezonu!
 

Abiola Dauda, napadač Crvene zvezde, neće moći da pomogne saigračima u finišu sezone, pošto je doživeo povredu.
- Dauda najverovatnije neće nastupati do kraja sezone, probao je sa treninzima, ali nije išlo kako smo očekivali. Povredio se i Milijaš, koji je dobio udarac. Stopalo mu je natečeno, ali nadam se da nije ozbiljnije - preneo je trener crveno-belih Slaviša Stojanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP