Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

KAPITEN ZVEZDE SE DOGOVORIO S TURCIMA

GOTOVO JE! Milijaš već bira kuću u Manisi!

Autor: M. Z. | 14.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nenad Milijaš će definitivno postati novi fudbaler turske Manise, i to 24. avgusta, posle meča trećeg kola JSL sa Vojvodinom.

Nenad Milijaš

Nenad Milijaš | Foto: FoNet

Gostovanje srpskog šampiona u Novom Sadu biće oproštajni meč za iskusnog vezistu, koji se, prema navodima turskih medija, juče dogovorio sa funkcionerima Manise i već je zadužio nekadašnjeg saigrača Nikolu Mikića da mu pronađe kuću u ovom gradu, kako bi se smestio s porodicom.


- Sve je završeno, Milijaš dolazi kod nas. U nedelju, 17. avgusta, potpisaćemo s njim i sa Crvenom zvezdom ugovor o transferu i Milijaš će se 24. avgusta preseliti kod nas. Mikić je već počeo da mu traži kuću ovde, tako da je to rešena stvar - saopštio je juče Abdulah Mergen, predsednik Manise.

Čelnik turskog kluba izneo je i očkivanje da će dolazak iskusnog fudbalera obradovati sve u klubu i u gradu, ističući da mu je u realizaciji transfera dosta pomogla nezavidna finansijska situacija u kojoj se nalazi Crvena zvezda.
Ostaje samo još da se Manisa i crveno-beli dogovore oko obeštećenja, ali je jasno da srpski šampion neće kočiti transfer igrača kome trenutno duguje oko pola miliona evra.

Ninković prva zamena!


Rupu nastalu odlaskom Nenada Milijaša trebalo bi da zakrpi Miloš Ninković. Iako je sit svih stvari u našem fudbalu, pre mesec dana najavio je da razmišlja o penziji, iskusni vezista je u utorak počeo da trenira sa ekipom Nenada Lalatovića, pa se narednih dana očekuju pregovori.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP