Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

INTER ĆE DEBELO PLAĆATI SRPSKOG DEFANZIVCA

Grande Nemanja!

Autor: P. Vuković | 27.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nemanja Vidić je Interov od leta! Kapiten Mančester junajteda kasno sinoć trebalo je da stavi potpis na ugovor, a najkasnije do sutra, klub sa “Đuzepa Meace” će se i zvanično potvrditi da je angažovao bivšeg srpskog reprezentativca za narednu sezonu.

Dopao mu  se projekat  vlasnika Erika  Tohira: Vidić

Dopao mu se projekat vlasnika Erika Tohira: Vidić | Foto: Reuters

Engleski i italijanski mediji preneli su da se srpski defanzivac dogovorio da nosi crno-plavi dres u naredne tri sezone i da će za taj period koštati nero-azure 20 miliona evra bruto, tako da će biti drugi najplaćeniji defanzivac u Italiji, iza Filipa Meksesa iz Milana.

Debituje protiv „crvenih đavola”!
 

Igra sudbine ili slučajnost, tek lako bi moglo da se dogodi da Vidić debituje u dresu Intera protiv bivšeg kluba Mančester junajteda! Tokom letnjih priprema, krajem jula, italijanski gigant će igrati protiv engleskog na turniru na američkoj turneji. Pored ta dva tima, učestvovaće još i Milan, Roma, Real, Mančester siti, Olimpijakos i Liverpul. U istoj grupi su Inter i Junajted.

On dobija godišnje četiri miliona evra neto, a Vidić će dobijati 400.000 manje. Ugovor važi na dve godine, sa opcijom automatskog produžetka na još jednu, s tim da Vidić mora da sakupi određeni broj utakmica u prve dve sezone. Ipak, “Dejli mejl” ističe da to najverovatnije neće biti problem za Vidića, s obzirom na to da treba da dobaci po sezoni tek do dvocifrenog broja nastupa.

- Taj ugovor će mu makar vratiti osmeh na lice nakon bednog izdanja Mančester junajteda u Atini i poraza od Olimpijakosa u prvom meču osmine finala Lige šampiona (0:2) - zaključuje se u tekstu “Dejli mejla”.
Italijani na ovo dodaju da je Vidić bio fasciniran projektom Erika Tohira, novog vlasnika Intera, koji je vrlo ambiciozan. Takođe, Junajted je, navodno, Vidiću ponudio indentične uslove da ostane na “Old Trafordu”, ali da je Srbin rekao “ne”, kako bi svojoj bogatoj karijeri pridodao i iskustvo igranja u Seriji A.

On “zna“ sve:  Džoi Barton

On “zna“ sve: Džoi Barton | Foto: AP

Barton: Vidić koristi zasebnu svlačionicu!?


Džoi Barton ne bi bio on kada ne bi gurao nos svuda! Nekadašnji igrač Sitija i Njukasla, a sada član KPR-a, tvrdi da Vidić, navodno, insistira na tome da koristi zasebnu svlačionicu i da ne želi da bude deo kolektiva u Junajtedu.
- Čuo sam da se presvlači u odvojenoj svlačionici i odbija da bude deo ekipe. Rekao bih da je to plod loših dogovora u vezi sa novim ugovorom u Junajtedu - poručio je Barton putem Tvitera novinaru “Dejli mejla”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP