Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

BIVŠI TRENER ČELSIJA I PARTIZANA NAHVALIO LAZARA:

Grant: Niko kao Markec!

Autor: P. Milovanović | 02.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Leo Mesi i Kristijano Ronaldo su kraljevi evropskog i svetskog fudbala, igrači koji prave razliku na terenu, a tik iza njih nalazi se Lazar Marković, tako bar smatra Avram Grant, bivši trener Čelsija i Partizana.

Brz ko  metak: Lazar  Marković

Brz ko metak: Lazar Marković | Foto: AP

Iskusni Izraelac, koji je sarađivao s Markecom dok je boravio na klupi šampiona Srbije, tvrdi da je brzonogi srpski reprezentativac jedan od najtalentovanijih igrača na planeti.
Samim tim, Grant očekuje da krilni napadač Benfike tek zaludi fudbalski svet.


- Ne volim poređenja, trenirao sam veliki broj odličnih fudbalera, ali Lazar Marković je, ako izuzmemo Mesija i Ronalda, jedan od najvećih talenata. Neverovatno je koliko je brz, ima izuzetno pametne poteze, a njegova esplozivnost dolazi do izražaja u kontranapadu. Dok je igrao u Srbiji, bilo mu je teško da pokaže sve što zna jer su se protiv Partizana svi timovi branili - rekao je Grant za portugalski portal „Noticiasaominuto“.

Nije zaboravio boravak u Srbiji: Avram Grant

Nije zaboravio boravak u Srbiji: Avram Grant | Foto: AP


Marković je na kraju prošle sezone napustio Partizan i potpisao petogodišnji ugovor sa Benfikom, a transfer je navodno vredan oko deset miliona evra. Sada već standardni srpski reprezentativac je u dresu „lisabonskih orlova“ postigao tri gola na 12 mečeva u svim takmičenjima.

Podsetimo, tokom Grantovog boravka u Srbiji, 2012. godine, dosta se pričalo o tome da će Marković iz Humske direktno na „Stamford bridž“. I sam Grant je još tada uporno pričao da je Markec neverovatan talenat, te da se u nekoliko navrata čuo s predsednikom Čelsija Romanom Abramovičem, ali da nisu pričali o Lazaru Markoviću.

Sigurno je da Grantove reči imaju težinu i da Izraelac vrlo dobro zna šta priča, pa sudeći po tome, ali i po sve boljim Markecovim partijama, nema dileme da je pred njim blistava budućnost i da će vrlo brzo zadužiti dres nekog od najboljih evropskih klubova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP