Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SAŠA ILIĆ, KAPITEN CRNO-BELIH FUDBALERA, PORUČUJE PREKO ALO!:

Grišćemo protiv Nefčija i bez para!

Autor: P. Vuković | 20.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Do prve utakmice plej-ofa za Ligu Evrope između Partizana i Nefčija (četvrtak, 20.15) ostao je još samo jedan dan. Uprkos lošem finansijskom stanju u Humskoj, lošoj atmosferi i činjenici da su zbog štrajka preskočili trening prošle nedelje, fudbaleri srpskog vicešampiona se pripremaju za okršaj sa Azerbejdžancima pod punim gasom.

Svestan situacije: Saša Ilić

Svestan situacije: Saša Ilić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Kapiten Saša Ilić poručuje da će povesti saigrače na megdan Nefčiju najnormalnije, kao da se ništa nije dešavalo prethodnih nedelja, sa velikim motivom da se posle godinu dana pauze Partizan ponovo dokopa grupne faze ovog evropskog takmičenja.


Čekamo na ispunjenje obećanja


Ilić nije želeo da kaže ništa više od onoga što je rekao prošle nedelje, kada se upalila crvena lampica u Humskoj zbog neizmirenih dugovanja prema fudbalerima.
- Već smo na tu temu ispričali dovoljno. Ne znam kako će se odvijati stvari na tom planu, mi imamo obećanja koja su nam data, ostaje nam da čekamo - rekao je Ilić.

- Igraćemo za navijače, za sebe, jer mi smo profesionalci. Niko ne razmišlja u drugom pravcu, naravno, pripremamo se maksimalno za meč. Videli ste naš pristup u Nišu proteklog vikenda, dobili smo Radnički sa 4:1, isto ćemo ući i u meč sa Nefčijem. Mnogo toga nam zavisi od te utakmice, a protivnik uopšte nije naivan, ma šta ko mislio. Zna se koliko Azerbejdžanci ulažu u fudbal, koliko su napredovali prethodnih godina - rekao je Ilić za „Alo!“.

Uoči puta u Beograd u redovima azerbejdžanske ekipe, ali i po tamošnjim novinama, priča se o finansijskim problemima crno-belih. Znaju Azeri da njihovi rivali nisu primili platu mesecima i, možda svesno ili ne, imaće taj podatak u glavama kada budu istrčali na stadion u Humskoj.

- Svako ima pravo da priča šta hoće, ali takav pristup može da ima i drugačiji efekat. Ipak, ne verujem da uopšte možete da uzimate to u obzir i kažete da vaš protivnik neće da da svoj maksimum jer kasne plate. Teško da će Azerbejdžance naše finansijske poteškoće uljuljkati. Naprotiv, znaju ko smo, znaju da je Partizan veliki klub i neće se opuštati ni sekund - zaključio je Ilić.

Vojislav  Stanković

Vojislav Stanković | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pijaca u Humskoj: Stanković u Laciju!

Fudbalski klub Partizan primoran je da rasprodaje sve što valja da bi imao za plate igračima i zaposlenima u Humskoj 1. Nakon što je propao transfer Danka Lazovića u holandski Fejnord, a potom i rumunsku Steauu, red je došao na zamenika kapitena, Vojislava Stankovića. Voja je navodno „utopljen“ rimskom velikanu Laciju za 600.000 evra, ali je nevolja što od ovog transfera najmanje petina ide OFK Beogradu po slovu ugovora po kojem je mladi defanzivac prešao sa Karaburme u redove srpskog vicešampiona. Čini se, ipak, da će ova svota novca bar na trenutak ugasiti požar u Humskoj...
- Ma to su male pare, ništa neće rešiti, kao kap u moru - kratko nam je rekao član UO Partizana Ratomir Babić i najavio nove prodaje.
Odavno je poznato da kupaca za Andriju Živkovića i Danila Pantića i te kako ima, a da li će Partizan da se odrekne svoje budućnosti zarad trenutnog spasa - vreme će pokazati.

Poslednji komentari
  • Suarez Vreme: 20.08.2014 10:43h

    Eto, a mene kažnjavaju i kažnjavaju....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP