Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

OVO SU SRPSKI HULIGANI

„Grobari” napali 80-godišnjeg Dan Tanu!

Autor: M. Grujić | 28.10.2013 - 11:59:00h | Komentara: 1

Rezultat meča između Partizana i Napretka (1:1) ostao je u drugom planu nakon incidenta koji se dogodio oko 80. minuta na zapadnoj tribini stadiona u Humskoj. Navijači Partizana su pri rezultatu 0:1 ušli u sukob sa funkcionerima kruševačkog kluba koji su bili smešteni u loži 15 na zapadu. Prvobitna vest bila je da došlo do novog sukoba na relaciji navijači - uprava, međutim, u Partizanu su to brzo demantovali.

“FK Partizan obaveštava da nije došlo do sukoba navijača na zapadnoj tribini i članova UO FK Partizan kako je pisano po medijima, već se dogodio verbalni sukob između navijača FK Napredak koji su bili smešteni u loži 15 zapad i navijača na zapadnoj tribini stadiona”, piše u saopštenju srpskog šampiona.

Na meti  navijača  Partizana:  Dan Tana

Na meti navijača Partizana: Dan Tana | Foto: Marko Metlaš

 Utakmicu su iz lože posmatrao Marko Mišković, finansijer Napretka, kao i predsednik Goran Karić, ali do konflikta je došlo zbog novog člana UO Napretka Dobrivoja Tanasijevića Dan Tane (80). Bivši prvi čovek Crvene zvezde bio je na meti besnih navijača Partizana, a ceo sukob prokomentarisao je za “ALO! SPRINT” sportski direktor kruševačkog kluba Vladimir Matijašević.


 
- Više je to bio gnev grupice navijača Partizana sa zapada. To je bila reakcija na čoveka koji je bio predsednik Zvezde. Gađali su ih novinama i pljuvali, oni im nisu uzvratili na bilo koji način, samo verbalno. Izgleda da je normalno napasti čoveka od 80 godina kada vaš klub gubi i ne znate šta ćete. Kakve veze ima što je vodio Zvezdu - rekao je Matijašević, koji se nalazio u loži pored.

Na internet portalima, navijači Partizana su ostavljali komentare u kojima su tvrdili da je Dan Tana kriv za sukob jer je u alkoholisanom stanju provocirao publiku.
- To je čista glupost! Zar stvarno mislite da bi Dan Tana, svetski poznat čovek, provocirao publiku? On je navijao, i to na engleskom jeziku, radovao se našem golu. Nije valjda da ne smemo da se radujemo i aplaudiramo? Mi se radujemo našim golovima, kada drugi daju gol, prihvatimo to bez problema - zaključio je sportski direktor Napretka.
 
Poslednji komentari
  • sinisa Vreme: 28.10.2013 15:05h

    sta to znaci sto dan tana ima 80 godina,da li bi da ima 50 bilo ok da ga napadnu.mislim da je krajnje vreme da se razmisli o ukidanju nase fudbalske lige jer samo produkuje kriminal i huliganstvo. od mednadzera pa do maloletnih delikvenata sve se skoluje na stadionima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP