Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALO! SAZNAJE

„Grobari” upali u prostorije „delija”!

Autor: B. J. - V. N. | 11.11.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Pripadnici Partizanove navijačke grupe “Hed hanters” upali su u noći između utorka i srede u prostorije magazina “Zvezdina revija”, koje se nalaze u zgradi SD Crvena zvezda, u neposrednoj blizini “Marakane”, u potrazi za svojom zastavom koju su im navijači crveno-belih oteli u sačekuši u beogradskom naselju Umka uoči 145. večitog derbija, saznaje “Alo!”.

Barjak koji je zaplenjen od strane navijača Zvezde

Barjak koji je zaplenjen od strane navijača Zvezde

Prostorije magazina “Zvezdina revija” su u stvari prostorije navijačke grupe “Delije sever” u kojima vođe navijača crveno-belih često borave i gde se dogovaraju o uobičajenim navijačkim aktivnostima.


“Hantersi” nisu našli zastavu, ali u prostorijama istovremeno nisu ništa ni polomili niti iz njih nešto ukrali. Prema rečima našeg izvora iz policije, koja je operativnim saznanjima došla do informacija o neočekivanoj noćnoj poseti, uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda incident nije zvanično prijavila policiji.

Oduzetu zastavu su izložili na severu tokom derbija

Oduzetu zastavu su izložili na severu tokom derbija | Foto: Marko Metlaš

Podsećanja radi, “delije” su najpre 2. novembra, na dan derbija, organizovano napale ovu grupu “grobara” iz Obrenovca kako bi im otele zastavu, što se u svetu fudbalskih navijača smatra najvećim trofejem, jer je zastava jedno od najvažnijih obeležja. Za to su se pripremali od ranog jutra i njih oko 100 napravilo je sačekušu na autobuskoj stanici u Umci. Njih nekoliko je došlo na sam peron stanice sa vidljivim obeležjima Zvezde i trebalo je da isprovociraju Obrenovčane kako bi se zaustavili i krenuli u razračunavanje sa njima. Sačekali su kolonu sa automobilima i kombijem partizanovaca, kojima su odmah počeli da dobacuju i da ih provociraju, a kada su se ovi upecali i izašli iz vozila, iz zasede su izleteli ostali zvezdaši koji su bili skriveni okolo sa štanglama i kuvanim motkama. U tuči koja je usledila dva mladića iz “Hed hantersa” su završila na Urgentnom centru sa teškim povredama. “Delije” su tako došle do svog plena - zastave i barjaka “Hed hantersa”, jedne od najjačih grobarskih grupa sa južne tribine, a kasnije, tokom samog derbija, na severu su istaknuta ova dva trofeja.


- Očekivala se reakcija “Hed hantersa” na ovo. Sam upad u “Zvezdinu reviju” nije takođe ništa novo u međusobnim obračunima “delija” i “grobara”, jer su i ranije zastave jedni drugima uzimali i vraćali. Pošto ništa nije ukradeno ni polupano, nema ni krivičnog dela - kaže naš sagovornik.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP