Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SLAVIŠA KOKEZA PORUČIO

Grof Božović će napraviti sistem!

Autor: Beta | 29.05.2015 - 19:26:00h | Komentara: 1

Čelnik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je danas će novi trener tog kluba Miodrag Božović napraviti sistem, kao i da će u redovima crveno-belih biti angažovan na "duže staze".

Slaviša Kokeza

Slaviša Kokeza | Foto: Aleksandar Dimitrijević

"Dobili smo trenera koji će napraviti sistem, sjajnog pedagoga, velikog radnika, koji će biti angažovan na duže staze. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom već sutra ću predložiti Upravnom odboru da imenuje Miodraga Božovića za trenera", rekao je Kokeza agenciji Beta.

Kokeza je završne razgovore s Božovićem, doskorašnjim trenerom Lokomotive iz Moskve, obavio u Crnoj Gori, na dan kada je Zvezda pre 24 godine osvojila titulu evrpskog prvaka.
"Srećan sam zato što je Crvena zvezda na dan kada slavimo 24 godine od osvajanja titule evropskog prvaka postigla dogovor s trenerom evropskog formata. Želim da kažem da s Miodragom Božovićem nismo imali pregovore jer je njegov stav bio da sa svojim klubom nema o čemu da pregovara i da se poziv Zvezde ne odbija. S Grofom nismo nismo razgovarli o prošlosti i sadašnjosti, već samo o budućnosti, odnosno o tome kakav tim treba da imamo kako bi Zvezda bila najbolja", naveo je Kokeza.
On je dodao da je Zvezda dobila trenera "evropskog formata s velikim međunarodnim iskustvom".
"Drago mi je što delimo istu viziju i iste snove. Želim da istaknem da će Zvezda dobiti trenera evropskog formata s velikim međunarodnim iskustvom, velikog radnika, ali i zakletog zvezdaša koji voli svoj klub i svestan je njegove veličine, snage i značaja. Zahvalan sam Grofu zato što je pokazao koliko voli svoj klub, zato što je pokazao hrabrost i zato što je njegov jedini odgovor na naš poziv bio - kada Zvezda zove moj odgovor se zna", zaključio je Kokeza.
Božović će na klupi Zvezde zameniti Nenada Lalatovića, koji je napustio klub na kraju sezone.
 
Poslednji komentari
  • Navijaci Vreme: 29.05.2015 20:58h

    Treneri ne prave sistem, vec formiraju tim...Sistem se gradi godinama i to vodi skola fudbala i sportski direktor. Ti pojma nemas o sistematizaciji i kako SD i klubovi funkconisu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP