Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRANSPARENTNO

Grubor: Ništa ne krijemo!

Autor: D. Lajšić | 19.01.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Ovih dana policija ima pune ruke posla kada su u pitanju večiti rivali. Kriminalistički odsek uveliko češlja papire Crvene zvezde, a narednih dana na meti će biti i Partizan. U klubu iz Humske tvrde da im se niko nije javio niti najavio posetu, prosto zato što to nije praksa, ali su potpuno spremni za njihov eventualni dolazak. Generalni sekretrar Partizana Darko Grubor tvrdi da crno-beli nemaju šta da kriju.

U Humskoj je sve crno na belo, osim stolica

U Humskoj je sve crno na belo, osim stolica | Foto: Marko Metlaš

- Poslovanje fudbalskih klubova u Srbiji često je meta provere državnih organa. Smatramo da takve akcije mogu samo da pomognu boljem funkcionisanju klubova i zato ih podržavamo. Što se tiče Partizana, mi u potpunosti poslujemo u skladu sa zakonskom regulativom i, imajući to u vidu, svi dokumenti zatraženi od strane državnih organa biće im apsolutno dostupni. Nemamo šta da krijemo, sarađivaćemo sa svima - tvrdi generalni sekretar crno-belih Darko Grubor.


Gradski ogranak policije posetiće ovih dana klub iz Humske i zatražiće od čelnika Partizana da i oni predaju kompletnu dokumentaciju o poslovanju kluba i finansijske podatke.

Stanojević

Stanojević | Foto: A. Dimitrijević

Tužili smo Stanojevića, čekamo odgovor
Partizan je pre dva dana potpisao ugovor sa Brazilcem Eliomarom Silvom, ali nije u mogućnosti da ga registruje zbog blokade koju mu je nametnuo FSS zbog neizmirenih obaveza prema dužnicima.
- Sve će biti regulisano do kraja prelaznog roka, to jest do 8. februara, i Silva će biti registrovan na vreme. Mi smo prvi deo obaveza koje smo imali prema preduzeću “Kongrap” ispunili i sada rešavamo drugi deo, koji se odnosi na bivšeg trenera Stanojevića. Mi smo podneli žalbu Savezu i zbog visine sume koju treba da isplatimo, ali i zbog toga što je on nas tužio ne samo Fudbalskom savezu nego i nadležnim državnim sudovima, što nije uobičajena praksa. Sada čekamo odgovor na žalbu, pa ćemo rešiti i taj problem da bismo nesmetano mogli da registrujemo igrače - rekao je portparol Partizana Nenad Danilović.

Poslednji komentari
  • sone91 Vreme: 19.01.2013 12:18h

    sta ce 5. mercedesa u zavodu,koliko je dokumentacije izneseno,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP