Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ČISTKA U ZVEZDI

Gubitnici na rasprodaji!

Autor: G. Anđelković | 10.12.2012 - 00:01:00h | Komentara: 2

Crvena zvezda je rešila da se otarasi gubitnika i da svakog igrača sa iole dobrom ponudom - proda. Transfer-lista koju su zajedno sastavili trener Aleksandar Janković, budući sportski direktor Zoran Stojadinović i budući predsednik Dragan Džajić je podugačka, a prvi transfer se očekuje već ove nedelje.

Ide u Olimpijakos: Nikola Maksimović

Ide u Olimpijakos: Nikola Maksimović | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Nezvanično, čak 15 igrača je dobilo voljno.
- Posle tromesečnog rada sa kompletnim pogonom stekao sam pravi uvid u kvalitet ekipe. Stvari su se potpuno iskristalisale, a uskoro će i javnost biti obaveštena o svemu tome - izjavio je trener Janković, ne krijući da sledi čistka u svlačionici.


Zvezda trenutno ima čak 40 fudbalera u pogonu, a prva i prava mera štednje bila bi skraćenje spiska na optimalnih 25. Nikola Maksimović je jednom nogom već u Olimpijakosu, Luka Milivojević bi karijeru mogao da nastavi u Rubinu ili Genčerbirligiju, Mijailović je poslednja želja Fjorentine, Kasalica je pred potpisivanjem ugovora sa Mehengladbahom, dok će golman Boban Bajković najverovatnije otići kod svog “drugog oca” Roberta Prosinečkog u Kajzerispor...

Ne zna gde će: Filip Mladenović

Ne zna gde će: Filip Mladenović

Na “Marakani” bi rado prodali i Nenada Milijaša, Nikolu Mikića, Miloša Dimitrijevića i Milana Jovanovića, međutim, za njih još nisu stigle nikakve ponude. Bilo kako bilo, okosnice Zvezdinog tima na proleće trebalo bi da budu Ognjen Mudrinski, Darko Lazović, Marko Vešović, Aleksandar Pantić i Uroš Spajić, a veću minutažu konačno bi mogli da dobiju Vukan Savićević i Eli Babalj.

Zvezda planira i da se pojača, a nije isključeno da Zoran Stojadinović preko svojih veza na Pirinejima iz Porta dovede Kelvina Mateusa. Reč je o Brazilcu koji ima 19 godina i igra na poziciji ofanzivnog veziste. Dok je njegov transfer još pod znakom pitanja, jedan dolazak je već izvestan, a reč je o Milošu Kosanoviću, mladom reprezentativcu Srbije, koji je trenutno član poljske Krakovije.
Poslednji komentari
  • Dusan Vreme: 10.12.2012 00:05h

    Da se otarasi gubitnika??? Pa jesu igraci doveli klub u ovakvo stanje ili uprava... sta hocete, da vam igraju za dzabe!!!

  • zoran Vreme: 10.12.2012 10:26h

    ako budu zaigrali Vučić i Čović u sezoni 2013/14 Zvezda će možda i ostati u ligi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP