Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

SKANDAL

Gvardiola šamarao Tijaga!

Autor: M. Zdravković | 29.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Minhenski Bajern je ponižen na otvaranju sezone, u utakmici Superkupa Nemačke u kojoj ga je Dortmund razvalio sa 4:2. Ekipa našeg Nevena Subotića tako se donekle osvetila Bavarcima za poraz u finalu Lige šampiona od pre dva meseca, a subotnji meč na “Vestfalenu” ostaće upamćen i po šamaranju prvotimca Bajerna Tijaga Alkantare, i to od strane svog trenera Pepa Gvardiole!?

Pepu se nije svidela reakcija mladog Španca na zamerku, pa mu je zveknuo “vaspitnu” tokom sudijskog tajm-auta

Pepu se nije svidela reakcija mladog Španca na zamerku, pa mu je zveknuo “vaspitnu” tokom sudijskog tajm-auta | Foto: Reuters

Naime, prilikom sudijskog tajm-auta u 69. minutu, Pep je objašnjavao igračima Bajerna taktičke zamisli i u jednom trenutku je primetio nešto što mu se ne sviđa kod naturalizovanog reprezentativca Španije (verovatno reakciju na zamerke), pa mu je zveknuo jednu vaspitnu, i to baš ozbiljnu. Ovo mu, zanimljivo, nije prvi put da radi nešto slično. Kažu da je Gvardiola u Barseloni šamarao svojevremeno i Seska Fabregasa.


Izgleda da je Španac izgubio strpljenje već na startu sezone, u kojoj mu je Jup Hajnkens sa tri krune prošle sezone (prvenstvo, kup Nemačke i Liga šampiona) natovario na vrat ozbiljan pritisak i biće veoma zanimljivo videti kako će ovaj novi Bajern izgledati kada krene sezona narednog vikenda.

Psuje, bije i šamara,  kao nekada španska  inkvizicija:  Pep Gvardiola

Psuje, bije i šamara, kao nekada španska inkvizicija: Pep Gvardiola

Protiv Dortmunda je bilo evidentno da još uvek nema ništa od prepoznatljivog Gvardiolinog “tika-taka” stila, koji mu je u Barseloni prethodnih giodina doneo 14 trofeja od mogućih 19, a iako ih je Dortmund baš razvalio na ovom meču, Pep to ne priznaje, kaže da nije bilo baš tako.

Dortmund  ponizio Bajern

Dortmund ponizio Bajern | Foto: Reuters


- Nisam stekao utisak da je Dortmund bio bolji od nas. To je fudbal, može svašta da se desi, pa i onakav poraz. Igrali smo dobro, ispravno. Ali, igrali smo i protiv jakog tima, koji je bio finalista Lige šampiona - istakao je Pep.
I da, jedina uteha Pepu posle ovog meča može da bude ta što je njegov Bajern ličio na Barselonu u jednom segmentu, posedu lopte. Imali su Bavarci 64,9 odsto loptu u posedu na “Vestfalenu” u subotu uveče, ali su im Rojs i Gundogan pokazali šta je zaista suština fudbala - dati gol!
Poslednji komentari
  • Shommy Vreme: 29.07.2013 10:36h

    Bravo Pep ! Doveo ga za tolike pare i stavio odmah u prvi tim a ovaj nije sastavio dva dobra dodavanja u celoj utakmici i još ne sluša !? Da bar neko hoće išamarati ceo tim Partizana !?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP