Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

RADOMIR ANTIĆ NE OČEKUJE IZNENAĐENJE U REVANŠU POLUFINALA LIGE ŠAMPIONA

Gvardiola se izgubio, Bajern nema šanse!

Autor: M. Zdravković | 12.05.2015 - 20:00:00h | Komentara: 0

Polufinalni okršaj između Bajerna i Barselone trebalo je da bude neizvestan duel, finale pre finala, ali je magični Argentinac Leo Mesi majstorijama u prvom meču doneo Kataloncima verovatno nedostižnih 3:0.

Boateng se  nada da neće  ponovo pasti  na teme pred  Argentincem

Boateng se nada da neće ponovo pasti na teme pred Argentincem | Foto: Profimedia

Zato ekipa Luisa Enrikea večeras (20.45, „TV Arena“) rasterećeno stiže na revanš na „Alijanc arenu“, a Radomir Antić, proslavljeni srpski stručnjak, bivši trener Reala i Barse, ne daje prevelike šanse za povratak u igru nemačkom šampionu.


- Veliki klubovi umeju da prevaziđu teške situacije. Ipak, mislim da Bajern ne može da se vrati posle 3:0 iz prvog meča. Gvardiola ima dobre igrače na raspolaganju, vrhunske pojedince, ali je činjenica da samo jedan gol Barselone u mreži Nojera automatski udaljava Bavarce dva koraka unazad, a ako neko može da postigne gol na bilo kom terenu, pa i u Minhenu, onda je to sigurno katalonski klub, tako da da Bajern nema šanse za finale - uverava Antić u razgovoru za „Alo!“.

Radomir Antić

Radomir Antić | Foto: Profimedia


Legendarni stručnjak koji trenutno radi u Kini se budi u cik zore kako bi gledao mečeve Lige šampiona i ne krije da je razočaran partijama Bajerna.
- Ispostavilo se da je izostanak Robena i Riberija, kao i levog beka Alabe, preveliki hendikep za njih. Do polufinala su došli tako što su demolirali Porto sa 6:1 i poslali preteću poruku rivalima, ali je usledio krah i neverovatan pad. Ne pamtim da je neki veliki tim tako olako vezao četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima. I sam Pep Gvardiola se pogubio. Španac je nokautiran i mislim da jedva čeka kraj sezone, koju neće pamtiti po dobrom - ističe Radomir.

Trener kineskog Hebeija je oduševljen partijama Lea Mesija, od koga i večeras očekuje još jedno spektakularno izdanje.
- Leo Mesi se na pravi način vratio u igru. Imao je probleme, posebno na Svetskom prvenstvu, ali je pronašao sebe, smirio se i pokazao da je trenutno najbolji fudbaler na svetu. Sećate se samo koliko je problema Argentinac imao prošle godine, kada je povraćao na terenu i mučio se s povredom. Dugo je tražio sebe, ali je sada onaj pravi Mesi. Prosto leti po terenu, u službi je ekipe, a u tandemu sa Nejmarom i Suarezom je strah i trepet za golmane. Vrlo verovatno je da će Nojer večeras, zbog Mesija, imati još jedno teško veče u Ligi šampiona - zaključuje Radomir Antić.
Inače, pravdu na večerašnjem duelu između Bavaraca i Katalonaca deliće Englez Mark Klatenburg.

Odbija kapitulaciju:  Gvardiola

Odbija kapitulaciju: Gvardiola | Foto: Profimedia

Pep: Nikada neću reći da nemamo šanse!

Nikada nijedan tim u Ligi šampiona nije nadoknadio zaostatak od tri gola iz prvog meča. Bajern je u prethodnoj rundi stigao prednost Porta (1:3), i svi u Minhenu se uzdaju da bi večeras moglo da se desi „čudo u 100 godina“.
- Moramo više da napadamo nego u prvom meču, ali i da se branimo, jer su Barsine kontre smrt. Mislim da moji igrači žele da prođu u ovo finale i da će to biti veliki izazov. Trener sam, realan sam, nikada neću reći da nemamo šansu - poručio je Pep Gvardiola.

Madriđani su bliži finalu od Juventusa!


Radomir Antić je u bogatoj trenerskoj karijeri vodio i Barselonu, ali i madridski Real. U drugom polufinalu očekuje prolaz kraljevskog kluba i špansko finale u Berlinu 6. juna.
- Svakako da Madrid ne treba otpisivati posle poraza u Torinu (2:1). Atmosfera na stadionu „Bernabeu“ im sigurno imponuje, imaće Benezemu u napadu i Juventus će biti u velikoj nevolji. Real je veliki klub, ne bih ga otpisao i pored gola manjka - ističe Antić.
Na naše pitanje za koga će navijati u eventualnom španskom finalu, bivši trener ovih timova dao je diplomatski odgovor:
- Za fudbal!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP