Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN I DALJE BEZ POBEDE U GRADU NA JOŠANICI - 1:1 (0:1)

Haos u Pazaru!

Autor: D. Ostojić | 01.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 0

Haos je blaga reč za ono što se dešavalo juče na „Gradskom stadionu“ u Novom Pazaru, gde su domaćini uspeli da odole Partizanu, lideru na tabeli, u 14. kolu Superlige - 1:1 (0:1). Uvrede sa tribina, teren koji je ličio na močvaru, gađanje petardama i papirima trenera crno-belih Marka Nikolića, dva isključenja i jedna prosidba - sve je to viđeno na stadionu kraj Jošanice. Tribine su bile u bojama FK Novi Pazar, dok je „grobarima“ bio zabranjen pristup ovom meču.

Marko Nikolić pokazuje  progoreni džemper od  petarde koja je mogla da mu raznese i lice

Marko Nikolić pokazuje progoreni džemper od petarde koja je mogla da mu raznese i lice

Već dok su se igrači zagrevali moglo je da se nasluti da od fudbala neće biti ništa, jer se lopta jedva kotrljala po terenu, a na tribinama su već bile raširene neke od uvredljivih parola. I tako je, nažalost, i bilo. Od samog starta utakmice na teren su uletali razni predmeti, ali to nije omelo Danka Lazovića da zatrese mrežu u 4. minutu. Već sedam minuta kasnije usledio je prekid, a trener gostiju Marko Nikolić može da bude srećan što je od petarde koja mu je eksplodirala tik ispred lica - stradao samo džemper.

Jedva izvukao živu glavu: Marko Nikolić

Jedva izvukao živu glavu: Marko Nikolić

Pala i veridba!


Na poluvremenu utakmice pala je i veridba dvoje mladih Novopazaraca. Mlada je pristala da se uda, što je naišlo na ovacije domaćih navijača.

Sudija Glođović je tada nakratko prekinuo meč (tri minuta), delegat je preko zvaničnog spikera samo upozorio domaće navijače da bi utakmica mogla da bude prekinuta ili tribine ispražnjene u slučaju da se nešo slično ponovi, a oko Nikolića su od tada, pa do kraja meča policajci napravili živi zid.

U blatu do  kolena: Lazović

U blatu do kolena: Lazović


Od tog trenutka, fudbala praktično nije ni bilo, a prvo naredno uzbuđenje viđeno je u 73. minutu. Posle centaršuta Markovića, Volkov postiže lep gol glavom, ali glavni arbitar pokazuje da je bio ofsajd. Takva odluka Glođovića izvela je iz takta ionako nervoznog trenera Partizana Nikolića, koji gubi živce, a dobija crveni karton zbog reakcije. Tu smušenost u redovima crno-belih na najbolji način koristi Matos u 77. minutu i postavlja, ispostavilo se, konačan rezultat - 1:1.

Do kraja, Tintor dobija crveni karton (90. minut), ali vremena za promenu rezultata nije bilo. Bio je to četvrti prvenstveni duel ova dva tima u Novom Pazaru i četvrti koji se završio nerešenim ishodom.

Novi Pazar - Partizan 1:1 (0:1)

STADION: „Gradski“.
GLEDALACA: 6.000.
SUDIJA: Vlado Glođović.
STRELCI: Matos u 77. za Novi Pazar,a Lazović u 4. minutu za Partizan.
ŽUTI KARTONI: Tintor (Novi Pazar), Marković, Volkov, B. Ilić (Partizan).
CRVENI KARTONI: Tintor (Novi Pazar), Nikolić (Partizan).
NOVI PAZAR: Zečević, Živković, Tintor, Stevanović (od 87. Arifović), Mijić, Jevtović, Vuković, Rusmir (od 62. Hadžibulić), Matos, Pavlović, Kecap.
PARTIZAN: Lukač, B. Ilić, Ćirković, Stanković, Petrović, S. Ilić (od 65. Volkov), Drinčić, Marković, Živković (od 80. Grbić), Lazović, Škuletić.

Petarda je mogla da mi otkine i neki deo tela!


Trener Marko Nikolić, očekivano, bio je nervozan posle meča.
- Nismo uspeli da pobedimo, verovatno nismo ni zaslužili, imajući u vidu kako smo odgovorili na ovakve uslove. Treba zadržati neki nivo ako je to moguće. U poslednja dva dana srpski fudbal je dotakao najniže grane u svojoj istoriji - izjavio je Nikolić, mislivši verovatno i na meč Crvena zvezda - OFK Beograd (2:1), a odmah potom nastavio:
- Ako vas pogodi petarda u glavu, raznese vam sako, džemper, možda otkine neki deo tela, a onda se dobije isključenje zbog prigovora... Mislim da sudije nisu uspeli da kontrolišu utakmicu. U ovakvom ambijentu... A nije ovo lep ambijent, iako je pun stadion. Moram da vam kažem istinu. Mogao bi da bude lep, ali mnogo je parola koje nemaju veze sa fudbalom, sa sportom. Mnogo je predmeta na terenu koji nemaju veze sa fudbalom, mnogo je ljudi u terenu kojima tu nije mesto!

Majstora cene gde  god da  igra:  Saša Ilić

Majstora cene gde god da igra: Saša Ilić | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Pazarci pozdravili Ilića, on im poklonio dres!

Utakmica Novi Pazar - Partizan obilovala je lošim stvarima, ali desila su se i dva lepa događaja. Jedan je bio kada se u 66. minutu, kada je kapiten Partizana Saša Ilić napuštao teren zbog izmene, na stadionu čuo aplauz za legendu crno-belih. Ilić je u znak zahvalnosti jednom navijaču sa zapadne tribine poklonio dres.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP