Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MATEJA KEŽMAN OTKRIVA ZA ALO!

Hoćemo Kaluđerovića, ali i neke bivše igrače Vojvodine!

Autor: Ekipa Alo! | 09.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Andrija Kaluđerović, bivši napadač Crvene zvezde i Rada, iskočio je u prvi plan uprave Vojvodine, koja u njemu vidi idealnog naslednika Abubakara Oumarua.

Mateja Kežman

Mateja Kežman | Foto: Goran Srdanov

Kamerunac će gotovo sigurno napustiti Novi Sad ovog leta, a u Vojvodini ne žele da sede skrštenih ruku i pomire se sa odlaskom najboljeg igrača. Novi član uprave „lala“ Mateja Kežman potvrdio je interesovanje za Kaluđerovića, koji trenutno brani boje Pekinga, ali i da su pregovori daleko od završetka.


- Ne bih još ništa komentarisao. Postoji lista igrača, na kojoj je i Kaluđerović, sa kojima se pregovara, ali ništa nije ni blizu dogovora. Naša želja u smislu pojačanja ozbiljnim imenima postoji, razgovara se i sa bivšim igračima Vojvodine koji nisu u prvom planu u svojim klubovima i od kojih može da se očekuje da se vrate u Vošu i otvore sebi neki novi evropski put. Ipak, da ne bude praznih priča, stvarno ne želim da pominjem imena, kada se nešto dogodi, sigurno ćete biti obavešteni - rekao je Kežman za “Alo“.

Dolazi u  Novi Sad:  Andrija  Kaluđerović

Dolazi u Novi Sad: Andrija Kaluđerović | Foto: Marko Metlaš


Do meča sa Hibernijansom ostala su još dva dana (četvrtak, 20.30), a Kežman ne može sa tačnošću da potvrdi da li će ekipa već do tada biti jača za neko pojačanje, osim novog golmana Mateja Delača, koji je stigao iz Čelsija.

- Nažalost, nemamo još mnogo vremena, ali u principu, ekipa je ostala ista, sa malim izmenama. Jedna od njih je dolazak Delača, koji je jedan od najtalentovanijih golmana Evrope i jedini problem mu trenutno predstavlja dobijanje radne dozvole. Njega su tražili Kjevo, Udineze i neki klubovi iz Portugala, ali uspeli smo da ga dovedemo u Novi Sad na moje insistiranje i zahvaljujući dobrim odnosima sa Romanom Abramovičem i Žozeom Murinjom. Oni su mi izašli u susret i dobili smo veliko pojačanje - otkrio je Kežman.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP