Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

FUDBALERI CRVENO-BELIH ZA ALO! DIZAJNIRALI DRESOVE ZA NOVU SEZONU

Hoćemo kao Atletiko Madrid!

Autor: Ekipa Alo! | 01.07.2013 - 23:10:00h | Komentara: 2

Čini se da odavno nije vladala ovakva zainteresovanost za novi izgled dresova Crvene zvezde! Tim sa „Marakane“ će u kroz dva dana promovisati nove dresove proizvođača „Puma“, a fudbaleri s nestrpljenjem iščekuju u kakvom će se ruhu predstaviti navijačima u sezoni 2013/14.

Umetnik: Stefan Mihajlović

Umetnik: Stefan Mihajlović

Dok čekaju zvaničnu promociju, Marko Vešović, Filip Mladenović, Stefan Mihajlović i Marko Marinković su za „Alo!“ nacrtali svoj dizajn, to jest skice kako bi voleli da izgleda nova sportska oprema, pošto ni oni za sada nisu imali uvid.
- Nismo manekeni, ali nam je bitno kako ćemo da izgledamo u novoj sezoni pred našim navijačima - rekli su uglas crveno-beli.

Večeras povratak u Beograd


Izabranici Slaviše Stojanovića vraćaju se iz Slovenije kasno večeras u Beograd. Od 18 časova na programu je utakmica protiv ukrajinskog Ilčiveca u Krškom, a ekipa će krenuti kući oko 22 časa. Sledi dvodnevni boravak u Beogradu, a onda će crveno-beli otputovati u Švajcarsku, gde će od 5. do 9. jula igrati mečeve protiv Bazela i Grashopersa.

Zna se da će biti četiri garniture - po jedna bela i plava i dve na pruge, kada se igra na domaćem terenu. Ipak, kako će izgledati pruge, da li će biti deblje linije ili tanje, u klubu vešto kriju, pa su fudbaleri svojim idejama pokušali da odgonetnu enigmu. Ono što im je zajedničko jeste da bi voleli da se pojave u dresovima nalik onima koje imaju fudbaleri Atletiko Madrida - crveno-bele pruge sa plavim šortsem.

- Ja bih voleo retro dresove. Razmišljam da obojim pumu u belo ili crveno, ali šta ako bude plava boja? - imao je dilemu Mladenović.
On se ipak opredelio da oboji pumu u plavu boju, a na red je došao Marko Vešović.

Uneo se u crtanje:  Marko Vešović

Uneo se u crtanje: Marko Vešović

 

- Nisam ni znao do sada da imam kreatorski talenat. Prvo ću da upišem ime sponzora, tu nema greške - kroz osmeh je rekao uvek raspoloženi Vešović.
I istina, za Vešovićevu kombinaciju je većina igrača rekla da je najbolja, a na red je došao i Stefan Mihajlović. Mladi napadač se odlučio da stavi pumu i grb na istu stranu, dok se štoper Marinković opredelio da pruge budu najtanje moguće.

Hoće kao  „jorgandžije“:  Marko  Marinović

Hoće kao „jorgandžije“: Marko Marinović


 - Nisam baš iscrtao linije kako treba, ali ideja je jasna - rekao je Marinković.
U dosadašnjem delu priprema fudbaleri Zvezde (protiv Krke i Domžala) pojavili su se u crvenim dresovima, ali oni neće biti u opticaju kad počne sezona. Crvena zvezda će u četvrtak od 18 časova u hotelu „Metropol“ napraviti veliku promociju novih dresova, a u klubu nam je rečeno da je marketing spremio iznenađenje i da će tog dana biti i poklona za navijače.
Poslednji komentari
  • Miki Vreme: 02.07.2013 12:45h

    Vama da pošalju i sav igrački kadar od Atletika opet biste bili donji.

  • Sha Vreme: 02.07.2013 21:49h

    DA necete mozda i igrati ko Atletiko MADRID

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP