Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

ALEKSANDAR MITROVIĆ

Hoćemo na odmor!

Autor: D. Lajšić | 03.12.2012 - 08:25:00h | Komentara: 0

Remi Partizana na severu Bačke protiv Spartaka (2:2) nije uticao na prednost šampiona na tabeli, koja je na kraju jeseni čak i povećana na velikih šest bodova ispred posrnule Zvezde.

Vaspitne packe: Mitrović i Vermezović

Vaspitne packe: Mitrović i Vermezović

Crno-beli će posle meča poslednjeg kola Lige Evrope s Rubinom u četvrtak veče (21.05) na zimsku pauzu otići u sasvim solidnom raspoloženju i s prednošću koja im otvara put ka rekordnoj šestoj uzastopnoj tituli šampiona Srbije, rekordu koji nijedan tim na ovim prostorima nikada nije učinio.


Odigrali su izabranici Vladimira Vermezovića u subotu popodne nervoznu utakmicu sa Subotičanima, a u finišu su se propisno i hvatali za gušu s prvotimcima rivala, kao da su u filmu “Davitelj protiv davitelja” Slobodana Šijana.

Ponovo se mladi Aleksandar Mitrović našao u centru pažnje, a iako se nije zakačio sa Subotičanima, jer je zamenjen u 74. minutu, uspeo je da iznervira trenera Vladimira Vermezovića, koji ga je izbacio iz igre jer ga je ovaj iskulirao prilikom jedne zamerke u situaciji pred golom rivala.

- Igrali smo dobro do 80. minuta, a onda neočekivano pali i primili dva gola. Glupa je situacija, ali šta je tu je, idemo dalje, očekuje nas Rubin u četvrtak, pa onda idemo na odmor. Jesenji smo prvaci, i to je najvažnije - podseća Mitrović.

Nestašni napadač crno-belih priznaje da jedva čeka odlazak na odmor.

- Svi smo priželjkivali pauzu, umorni smo, imali smo dosta jakih i teških utakmica ove jeseni i pauza će nam svima prijati. Ohladićemo glave i krenućemo ispočetka. Mi smo na čelu tabele i na proleće nastavljamo kao i do sada da pobeđujemo - najavljuje napadač crno-belih koji će tokom zime morati dosta da poradi i na ponašanju.

Jojić: Pali smo kao protiv Zvezde!

Vezista crno-belih Miloš Jojić kaže da mu je neshavatljivo da on i saigrači uvek padnu u nastavku utakmice.
- Dogovorili smo se u svlačionici da probamo da postignemo drugi gol, što smo i uradili, ali smo na kraju zakomplikovali i dozvolili da primimo dva gola u poslednjih 10 minuta iz naših grešaka. Ponovilo nam se, kao protiv Crvene zvezde, da prepustimo protivniku inicijativu, iz koje su došla ta dva gola - kaže Jojić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP