Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MARKO NIKOLIĆ, TRENER PARTIZANA, PORUČUJE:

Hoću 11 ratnika!

Autor: D. O. | 06.08.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Pred verovatno najvažniji meč u svojoj trenerskoj karijeri, trener crno-belih Marko Nikolić na konferenciji za medije izgledao je dosta smireno. Poslao je u etar ratničke poruke, ali indirektno se obratio i svojim pulenima sa zahtevom da na terenu ostave srce i uz pomoć 30.000 „grobara“, koliko očekuje na tribinama, pobede Ludogorec i plasiraju se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

„Neću više da pričam o Bugarima. Neka oni sada misle o nama”

„Neću više da pričam o Bugarima. Neka oni sada misle o nama” | Foto: FoNet

U uvodu najave večerašnjeg meča mladi stručnjak prvo je hteo da odvoji finansijske probleme kluba od onoga za šta je on nadležan - dešavanja na terenu.


- Vidim da se stvara atmosfera da je ovo „biti ili ne biti“ utakmica za Partizan, zbog celokupne situacije u klubu. Ja ne mislim tako! Svi moraju da znaju da mi zajedno sa momcima na terenu nismo krivi za probleme, da mi svoje obaveze ispunjavamo i, iskreno verujem, da moji iskusni igrači mogu da se dignu iznad svega toga što nas okružuje.
Partizan je u svojoj istoriji igrao mnoge velike utakmice, i posle pobede ili poraza život će ići dalje u klubu. Posle srede uveče doći će četvrtak ujutru, kako god se završio meč... Važno je da prema sebi budemo pošteni, da na terenu ostavimo sve što imamo u sebi, a ako to bude dovoljno za prolaz, biće fenomenalno - otvorio je priču Nikolić.

Odmah potom šef stručnog štaba jedinog preostalog srpskog predstavnika u Evropi otkrio je i šta očekuje od svojih pulena. O Bugarima nije hteo mnogo da priča.

- Pokazali smo da respektujemo rivala. Mi smo svoj cilj u prvom meču ispunili i sada je red da oni razmišljaju o nama. Oni dolaze u našu kuću, neka se zamisle kako će se izboriti sa 11 ratnika u crno-belim dresovima i 30.000 takvih na tribinama - dodao je Nikolić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP