Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

TRANSFER

Huan Mata potpisao za Mančeter Junajted za rekordnih 45 miliona evra!

Autor: Ekipa Alo! | 26.01.2014 - 09:20:00h | Komentara: 0

- Oduševljen sam. Došlo je vreme za novi izazov, a Junajted se jednostavno ne odbija, rekao je Huan Mata koji je na Old Traford stigao iz Čelzija za 45 miliona evra...

Huan Mata i Dejvid Mojes

Huan Mata i Dejvid Mojes | Foto: Manchester United

Sad je službeno. Španski fudbalski reprezentativac i dojučerašnji član Čelzija, Huan Mata, potpisao je ugovor s Mančester Junajtedom. Klub je potvrdio transfer na službenoj stranici, a Mata je stigao za 45 miliona evra što je rekordan iznos koji je Junajted platio za jednog igrača.
Huan Mata stigao je u subotu helikopterom u Mančester na lekarski pregled. Obavio ga je i uveče je  potpisao ugovor s "crvenim đavolima". Iako Junajted nije precizirao na koliko je Mata potpisao, engleski mediji pišu kako je Španac stavio potpis na četiri i po godine vernosti.
Pre nego je otišao na lekarski pregled, Huana Matu upoznao je menadžer Junajteda, Dejvid Mojes. Malo su popričali i rastali se uz smešak. Kad je sve bilo gotovo, Mojes je bio oduševljen novim pojačanjem.
- Huan je jedan od najboljih razigravača danas. Pravo je zadovoljstvo imati takvog igrača u ekipi. Ali on je tek prvi od pojačanja koje nameravamo dovesti - rekao je Dejvid Mojes.
Huan Mata je takođe bio presrećan.
- Oduševljen sam. Došlo je vreme za novi izazov, a Junajted se jednostavno ne odbija - kazao je španski fudblaer.
Huan Mata stigao je u Čelzi 2011. godine iz Valensije. Dolaskom Žozea Murinja njegova pozicija u prvih 11 više nije bila tako sigurna. Čelzi ga je pustio u Junajted, a Murinjo se nije previše zabrinjavao.
- Dovešćemo nekog drugog. Pitao sam ga je li siguran da želi ići, potvrdio mi je i pustili smo ga. Zar smo trebali stopirati transfer jer nam Junajted nije hteo prodati Vejna Runija? Naravno da nismo. To je bila njihova odluka - kazao je Murinjo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP