Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAVIJAČI „UČILI PAMETI” FUDBALERE

Huligani šamarali igrače Radničkog!

Autor: V. Nestorović | 04.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Izgleda da trener Partizana Marko Nikolić ipak nije bio u pravu kada je pre nekoliko dana izjavio da je srpski fudbal dotakao dno! To se dogodilo tek juče, kada je grupa huligana, upala u svlačionicu fudbalera kragujevačkog Radničkog koji su stupili u štrajk zbog neisplaćenih zarada.

Nema para u  Kragujevcu, ali se  zato „crvene obrazi“

Nema para u Kragujevcu, ali se zato „crvene obrazi“ | Foto: Nebojša Raus

Oni su pretili igračima da prekinu sa štrajkom, a onda i šamarali one koji su se usudili da im se suprostave. Prema rečima predsednika sindikata Nezavisnost Mirka Poledice situacija u Kragujevcu je alarmantna.


- Igrači bukvalno nemaju šta da jedu, zato su i stupili u štrajk. I onda se dešava da ljudi iz kluba propuste huligane, njih oko 15-tak da dođu do svlačionica i tamo maltretiraju fudbalere. Pretili su im da će ih izbosti noževima i zapaliti automobile ako ne prekinu štrajk. Kada se jedan od iskusnijih igrača pobunio, a ne bih da mu pominjem ime (kako „Alo!“ saznaje u pitanju je Vuk Sotirović), huligan ga je ošamario.

Policija je  identifikovala  jednog od napadača

Policija je identifikovala jednog od napadača | Foto: Profimedia

Nakon toga su igrači pozvali policiju, i koliko znam oni su već identifikovali jednog od napadača, mada niko do sada nije uhapšen. U petak u Skoplju imam sastanak sa predstavnicima UEFA, udruženjem liga i klubova i obavestiću ih o ovom incidentu - rekao je Poledica.

Fudbalerima Radničkog je ostalo da odigraju još jednu utakmicu do zimske pauze, a ostaje da se vidi hoće li ekipa iz Kragujevca imati s kim da nastavi šampionat.

Prekinut štrajk!


Interesantno, na sajtu FK Radnički iz Kragujevca 1923 se posle incidenta pojavilo obaveštenje: “Fudbaleri Radničkog 1923, koji su prethodna dva dana bili u štrajku i nisu trenirali, zbog dve neisplaćene zarade, danas su taj štrajk prekinuli i nastaviće sa treninzima”, stajalo je na zvaničnom sajtu.

Poslednji komentari
  • Kostadin Vreme: 05.12.2014 04:52h

    Svaka čast. Biće dobri fudbaleri. Treba ih samo redovno drilovati. 99 % fudbalera u Srbiji su sirota izgladnela i neobrazovana deca koja se bave fudbalom da se izvuku od bede. Problem je što se odmah po dobijanju novca (od lica koja ih kupuju u prvom krugu) postaju besni i lenji. Ovu akontaciju ,koju dobiju od prvog kupca, brzo potroše i onda čekaju drugi ugovor po kojem će da zarade, kako im je obećano.

  • Goran Vreme: 05.12.2014 13:12h

    koliko su dobri igraci,plate su im prevelike.Bolji fudbal nam pruzaju u halama na malom fudbalu.Ovi dripci su samo batine zasluzili.Steta sto je ta mera izbacena iz prakse.Celu ligu treba isprebijati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP