Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NEBOJŠA ČOVIĆ SE PONOVO OGLASIO SA “MARAKANE”

Hvala Piksiju, ali to
ne znači da neće odgovarati!

Autor: G. A. | 23.11.2012 - 22:52:00h | Komentara: 2

Nebojša Čović je pre nekoliko dana, posle detaljnog pretresa papira, saopštio da Zvezdin dug trenutno iznosi oko 48,4 miliona evra, a juče je istakao i to da Den Tana, Piksi i Marko Mišković neće biti pošteđeni odgovornosti, bez obzira na oproštaj Zvezdinih dugova, ukoliko se dokaže da su loše poslovali s pozicija predsednika i potpredsednika kluba.

Nebojša Čović

Nebojša Čović | Foto: RAS

- Zahvalan sam što je gospodin Dan Tana spreman da otpiše svoje potraživanje po osnovu pozajmice. Juče se javio Dragan Stojković Piksi, koji je takođe spreman da se odrekne duga prema njemu.

Jugović neće da oprosti Zvezdi 150.000 evra?!

I Vladimir Jugović je jedan od onih kojima Crvena zvezda duguje - 150.000 evra. A da li je bivši potpredsednik kluba spreman da oprosti potraživanja, odgovorio je za “Sportski žurnal”.
- Ne pratim situaciju u Zvezdi, tako da nemam nikakav komentar - bilo je sve od Jugovića.

Imali smo razgovor i sa gospodinom Markom Miškovićem i tu postoji razumevanje i verujem da će se to pozitivno završiti. Moram da naglasim da sam iz razloga opšte kulture vrlo zahvalan svim onima koji otpisuju svoja potraživanja po osnovu pozajmice prema Fudbalskom klubu Crvena zvezda - naglasio je Čović za portal “sportal”.

Na konkretno pitanje “da li ih to oslobađa odgovornosti ukoliko se dokaže da su kao funkcioneri loše poslovali”, član Zvezdine radne grupe zadužen za finansije je odgovorio:

- To ne može da znači da bilo koga time rehabilitujemo odgovornosti za poslove koje je obavljao u Fudbalskom klubu, da li na poziciji predsednika ili člana Upravnog odbora, ili ne znam koje druge pozicije. Prema tome, da bude potpuno jasno, ne radi se ni o kakvoj rehabilitaciji, radi se o tome da moramo izraziti zahvalnost. A šta je ko radio i ko je kakvu odgovornost imao za koncentrisanje ogromnih dugova u Fudbalskom klubu, to će utvrditi nadležni organi, koji će se baviti ili se bave tim poslom.

Oprostio Zvezdi svoje 32.000 evra: Dragan Stojković

Oprostio Zvezdi svoje 32.000 evra: Dragan Stojković

Inače, radna grupa Crvene zvezde sinoć je obavila novi sastanak na “Marakani”, na kojem je ustanovljen budžet kluba za 2013. godinu. Do isteka ovog izdanja nije bila poznata suma, međutim, Čović je ranije najavio da će ona biti između osam i 12 miliona evra.

- Znam da će mnogi skočiti i reći da bez 20 miliona evra nema ništa, ali zavisi kako ko računa. A ako hoćete, možemo da napravimo i budžet od 50 miliona i da ništa ne uradimo i da posle svake sezone plačemo što nismo osvojili nijedan trofej - istakao je Čović.
Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 24.11.2012 02:15h

    Hajde samo jedan ugovor o prodaji skenirajte da ga vidimo, i dajte izvode uplata na racun, i bice dovoljno elemenata da neko odgovara.

  • GoranM Vreme: 24.11.2012 15:22h

    Je l' to Čović počeo kao Vučić da najavljuje istražne radnje? Pa valjda će doći i taj dan da se neko posveti njemu, bezgrešnom, koji je na fer i pošten način došao u posed koječega.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP