Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

DRAGAN MARKOVIĆ OTKRIVA ZA ALO! KAKO MU JE LIDER LSV-A ČESTITAO POBEDU

I Čanak se radovao
jer je kup uzet Beograđanima!

Autor: M. Zdravković | 09.05.2013 - 19:23:00h | Komentara: 0

Jagodina je trijumfalno okončala svoje prvo klupsko finale kupa u Humskoj, gde je savladala Vojvodinu sa 1:0, a mnogo zanimljivije bilo je na tribinama, gde se okupio gotovo kompletan politički vrh države Srbije. Falili su, doduše, kadrovi vladajućeg SNS-a, ali i bez njih, fudbal je u sredu uveče ujedinio vlast i opoziciju.

Dragan Marković Palma

Drugari iz Skupštine: Palma i Čanak | Foto: Marko Metlaš

„Čestitao mi je i Ješić, a Nenad, koji je veliki navijač Vojvodine, dobacio mi je da je bolje što je pehar i u Jagodini, samo da nije u prestonici”, priča Palma

Dragan Marković Palma, počasni predsednik novog osvajača kupa Srbije, otkriva u razgovoru za „Alo!” da je čitav meč protekao u korektnoj atmosferi i da su mu predstavnici opozicije Goran Ješić (DS) i Nenad Čanak (LSV), koji su podržavali Vojvodinu, čestitali odmah posle utakmice.

Kup Srbije

Ispisali zlatne stranice klupske istorije: Fudbaleri Jagodine | Foto: Marko Metlaš

- Čim se u završilo finale, Ješić i Čanak su prišli i korektno mi čestitali. Konstatovali su da smo pošteno slavili, a Čanak mi je još rekao: „Palmo, dobro je što smo kup istrgli iz ruku Beograđana. Neka ga pehar i u Jagodini, samo da nije više u ovde u Beogradu“ - prepričava nam Dragan Marković.
Predsednik gradske skupštine Jagodine pratio je meč u društvu koalicionog partnera i premijera Srbije Ivice Dačića (SPS) i otkrio nam da se nije video sa još jednim istaknutim funkcionerom socijalista, Dušanom Bajatovićem, koji se pre dva dana izjasnio kao navijač Vojvodine u finalu.

Sreda je dan kada je Jagodina ušla u Evropu bez datuma:
Dragan Marković Palma

- Nisam video Bajatovića, možda je bio na tribinama sa ostalim Novosađanima. A što se tiče premijera Dačića, on je moj prijatelj i drago mi je što je došao na utakmicu. Finale kupa je državni događaj i premijeru je sigurno mesto na takvom dešavanju - smatra Palma.

FK Jagodina

Pivo iz pehara mu je slađe od spanaća: Miloš Popaj Stojanović

FK Jagodina

Izgleda da se nije stiglo da se kupi šampanjac. Ali zašto Lav pored Jagodinskog?

Uspeh Jagodinaca oduševio je Markovića, koji ističe da je ovaj kup plod napornog rada svih u Pomoravlju.

- Sreda je dan kada je Jagodina ušla u Evropu bez datuma! Eto, toliko je ovaj uspeh značajan i mogli bismo iz njega svi mnogo da naučimo. Ponosan sam jer smo za nekoliko godina stigli od Srpske lige do trofeja u kupu i Lige Evrope. Svaka čast igračima, treneru Simi Kruniću, ali i predsedniku Goranu Milanoviću, koji su odradili sjajan posao, na ponos svih Jagodinaca - zaključio je Dragan Marković Palma.

Nema ekstra premija za fudbalere!
Dragan Marković Palma otkriva i da igrači Jagodine neće dobiti ekstra premije za osvojeni kup!
- Naši fudbaleri će biti nagrađeni po ustaljenom načinu premiranja. Dakle, posle četiri utakmice, u zavisnosti od učinka, svako dobija određene premije. Znam da se niko od njih ne buni zbog toga. Sve su to dobri momci koji bi se, verovatno, uvredili da smo im pre utakmice obećali velike premije. To su sve naša deca koja postaju idoli deci i to je ono što je najveće bogatstvo Jagodine - ističe Marković.

Slavio se pehar sa zvezdama „granda”!

Građani Jagodine su sinoć na centralnom gradskom trgu proslavili pehar pobednika kupa Srbije!
Sve je bilo organizovano po ustaljenom običaju, dakle, baš domaćinski, a osim vatrometa i fotografisanja fudbalera i rukovodstva sa peharom najmasovinjeg takmičenja, slavlje su uveličale i zvezde „Granda” Darko Lazić i Rada Sarić, koji su pevali pobednicima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP