Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PARTIZAN ZABELEŽIO VREDAN TRIJUMF PROTIV SLOBODE U HUMSKOJ - 1:0 (0:0)

I crno-beli se mučili kao i večiti rival!

Autor: D. O. | 23.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Šampionska trka i dalje je krajnje neizvesna (Zvezda 47, Partizan 46 bodova), ali igre koje su pružili večiti u 20. kolu Jelen Superlige daleko su od nekog dobrog fudbala. Nakon mučenja crveno-belih sa Donjim Sremom (1:0), minimalcem su do celog plena protiv Slobode došli i crno-beli. Gol Saše Ilića glavom u 83. minutu razgalio je srca više od 10.000 “grobara” u Humskoj.

Spasilac: Saša Ilić

Spasilac: Saša Ilić

Istini za volju, celim tokom meča šampion je bio bolji tim na terenu, ali nije bilo onih stoprocentnih šansi. Dva udarca, jedan sa distance (Drinčić) i jedan sa desetak metara glavom (Škuletić) završili su na okviru gola, ali ni te šanse nisu spadale u red onih najvećih. Ipak, u smiraj meča posustala je odbrana Užičana, zaboravila na Škuletića koji izvrsno pronalazi kapitena na drugoj stativi. Sale se samo poklonio za veliku radost navijača crno-belih.


- Igrali smo konfuzno u prvom poluvremenu, bila je evidentna nervoza i pritisak zbog rezultata. Pokazali smo veliku želju za pobedom, pogađali prečke i stative i na kraju slavili više nego zasluženo. Kod igrača se videla ogromna želja da ostanu u trci za titulu - izjavio je posle meča trener domaćih Marko Nikolić, dok je njegov kolega Ljubiša Stamenković priznao da je “Partizan bio bolji upravo za dati gol”.

U 21. kolu crno-beli sledećeg vikenda gostuju gradskom rivalu OFK Beogradu.

Ilić stigao Bobeka!


Gol Saše Ilića protiv Užičana je bio njegov 118. prvenstveni pogodak, čime se izjednačio sa legendom crno-belih Stjepanom Bobekom.
- Tek posle utakmice sam saznao za taj podatak. Zaista sam ponosan što sam stigao legendu Partizana. Ipak, voleo bih da smo ranije rešili pitanje pobednika, iako su ovakve pobede možda slađe - skroman je Ilić, kao i uvek.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP