Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

MILAN VILOTIĆ O „LUDAČKOM” POTEZU UPRAVE GRASHOPERSA

I „delije” su zaslužile džakuzi!

Autor: D. J. Bužić | 14.03.2013 - 07:03:00h | Komentara: 0

Pa ovo je nestvarno! Čelnici švajcarskog Grashopersa došli su na “ludačku ideju” da na svom stadionu, i to kraj aut linije terena, instaliraju džakuzi u kom po dva srećna navijača imaju priliku da se brčkaju i uz pivce gledaju utakmicu svog omiljenog kluba.

Vesela atmosfera  među „skakavcima“

Vesela atmosfera među „skakavcima“


Hoću na „Maksimir”!

- Verujte mi, opasno razmišljam da sa hrvatskim saigračem iz Grashopersa Danijelom Pavlovićem skoknem 22. marta do “Maksimira”. Želja mi je da budem uz naše “orlove”, da ih bodrim. Valjda bismo nekako došli do karata - kaže Vilota.

Ovim revolucionarnim marketinškim potezom, kojim Grashopers želi dodatno da vrati publiku na poluprazne stadione, oduševljen je i Milan Vilotić, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, sada uzdanica “skakavaca” iz Ciriha.

- Prvi put smo ove nedelje imali priliku da proslavimo naše golove sa navijačima koji iskaču iz džakuzija. Toj dvojici momaka se, očigledno, ispunio san svakog muškarca. Gledali su fudbal, pili su pivo, pa još i proslavili pobedu sa nama igračima koji smo im pritrčavali nakon svakog gola - kaže za “Alo!” Milan Vilotić.

Povremeni reprezentativac Srbije nije mogao da izdrži a da nam ne ispriča i ovo:
- Verujte mi, zamišljam kako bi ovako nešto izgledalo na mojoj “Marakani”. “Delije” su, svakako, zaslužile sličan užitak. Naravno, džakuzi bi morao da bude postavljen ispod severne tribine. Al’ to je u ovom trenutku samo fikcija, srpska je realnost ipak sumornija.

Navijači Grashopersa se  ludo zezaju na stadionu

Navijači Grashopersa se ludo zezaju na stadionu

U Švajcarskoj je prosečna plata oko 2.800 evra, u Srbiji svega 400. Ovde je svega jedan odsto nezaposlenih, šta dalje da pričamo... Uostalom, i drugačijih smo shvatanja. U sklopu marketinške promocije klub nas s fanovima vodi po diskotekama, u Srbiji bi to bilo drugačije protumačeno - smatra Vilotić.

Ja sam OK!


Nakon operacije tumora na desnoj lopatici, koji mu je otkriven 2010, Milan Vilotić se, srećom, sada odlično oseća.
- Doktori kažu da ne postoji opasnost da se tumor vrati, ali su potrebna intenzivna praćenja narednih pet godina. Osećam se super, dobro mi ide na terenu, zadovoljan sam i na privatnom planu. Dolaze mi prijatelji i devojka, zadovoljan sam životom u Cirihu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP