Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

NAJDŽEL PIRSON, TRENER LESTERA, DAVITELJ SA OSTRVA

I Englezi imaju svog Duleta! (VIDEO)

Autor: M. Zdravković | 10.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Najdžel Pirson (51), menadžer Lestera, sigurno nije nikada gledao Taška Načića u ulozi beogradskog davitelja, niti je čuo za slične sklonosti trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića, koji povremeno u afektu voli da ščepa pulene za vrat. Ali iskusni stručnjak je ipak morao da pridavi nekoga tokom vikenda, a njegova žrtva bio je Džejms Mekartur, fudbaler Kristal Palasa, koji ga je prošlog leta ispalio i odbio da pređe u Lester.

Replika: Ovako to rade na Ostrvu

Replika: Ovako to rade na Ostrvu

Šta se desilo? Pirson je želeo da dovede Mekartura iz Vigana na početku ove sezone, ali je taj transfer propao u poslednjem trenutku. Iskusni trener jedva je dočekao da Škotu stavi do znanja koliko ga je razočarao odlukom da ne dođe u njegov tim, pa ga je posle jednog duela ščepao za vrat, a kasnije mu dugo nije puštao ruku uz konstantno dobacivanje.

Najdžel Pirson

Najdžel Pirson | Foto: Profimedia

 
- Nemam problem s tim momkom. Džejms je dobar dečko. Bio sam samo razočaran načinom na koji su stvari u vezi s njegovim transferom izjalovile. Ali ja nisam za to kriv. Vigan i njihov menadžer Uve Resler, to su ljudi koji su mi pokvarili plan. Trebalo je samo da ćute i drže jezik za zubima - objasnio je Pirson.

Original: Ovako to  rade na Balkanu

Original: Ovako to rade na Balkanu


I škotski fudbaler je nakon davljenja istakao da nema problem s Pirsonom, kome je ovo drugi ozbiljan gaf u Premijer ligi ove sezone. Menadžer Lestera je prethodno, u decembru 2014, kažnjen sa 10.000 funti nakon što je na utakmici protiv Liverpula (1:3) jednom od navijača svog kluba poručio: „Od**bi i umri“. Sa osmehom na licu, Pirson je odbio da se izvini, tvrdeći da TV snimak laže, iako je i FA Engleske utvrdio da je kriv, zbog čega je kažnjen.



Britanski mediji izvestili su i da je Pirson zbog incidenta i davljenja Mekartura dobio otkaz, ali je Lester odbacio te navode i istakao da on ostaje na klupi „lisica“.

Jurili ga besni psi po Rumuniji!


Najdžel Pirson, koji je veliki ljubitelj kros-kantrija i šetnje, krenuo je u leto 2011. u avanturu širom Evrope. Put ga je naveo u Rumuniju, gde su ga u nenaseljenim predelima oko Karpata napali krvoločni psi. Psi trenirani da ubijaju i medvede i tako štite ovce ustremili su se na Najdžela, koji se bacio u šiblje da bi ih izbegao. Kada je mislio da su otišli, nastavio je da šeta, ali su ga psi ponovo sačekali. Bežeći od njih, Najdžel se popeo na drvo, odakle ih je udarao šiljkom svog kros-kantri štapa dok nisu otišli. Pirsona na Ostrvu smatraju jednim od najboljih domaćih menadžera. Navijači Lestera ga obožavaju, a da nije postao trener, kako kaže, bio bi pilot.

Poslednji komentari
  • slobodan Vreme: 11.02.2015 06:04h

    Ipak je nas Dule veci debil a o lepoti da ne pricamo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP