Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Fudbal

PREDSEDNIK FSS I DALJE VLADA

I opet je Tole sve nadmudrio!

Autor: Novosti | 07.10.2014 - 22:42:00h | Komentara: 3

Predsednik FS Srbije Tomislav Karadžić na trećoj Skupštini u martu mesecu ponudio je ostavku na glasanje delegatima i dobio apsolutnu podršku, ali je zbog dešavanja u minulih 30 dana odlučio da u sredu sazove četvrtu sednicu najvišeg tela Saveza kako bi još jednom dokazao svoj legitimit i moć.

Tomislav Karadžić

Tomislav Karadžić | Foto: A. Dimitrijević

To je jedini logičan zaključak odluke da se posle ultimatuma Crvene zvezde, da podnese ostavku u roku od 30 dana, ali i nezadovoljstva Zajednice zbog neobavljenih reformi, Karadžić reši da još jednom testira svoju glasačku mašinu. Ako pogledamo aktuelni trenutak – start kvalifikacija A tima, dolazak Albanije, baraž mladih, kvalifikacije omladinaca i kadeta – onda je najmanje što je trebalo vrhuški našeg fudbala Skupština, koja je zakazana šest meseci pre poslednjeg roka i bez razloga.
Jer, da Zvezda i opozicija imaju 27 potpisa delegata, odavno bi zakucali na vrata Terazija 35 i dostavila obavezujući zahtev za sazivanjem vanredne skupštine. Međutim, opozicija još skuplja glasove… Zato je predsednik FSS i zakazao „prebrojavanje“.
Sam dnevni red Skupštine, osim usvajanja zapisnika od prošle, biranja radnih tela, priprema za start kvalifikacija, zapravo je uvod u onu poslednju tačku – aktuelne teme srpskog fudbala.
A Savez, odnosno Tomislav Karadžić, i pored velikih obaveza selekcija, nema problema osim – opozicionih zahteva. Od broja delegata (81) koji će doći na sednicu, a Crvena zvezda sigurno neće, zavisiće i Toletovi potezi. Oni su često nepredvidivi i zato će i ova druga skupština u 2014. biti veoma intrigantna.
Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 08.10.2014 09:51h

    Staršno, ovaj čovek uništava fudbal u Srbiji, a i dalje drži fotelju.Neverovatno

  • BATA Vreme: 08.10.2014 10:06h

    Pa nema čovek ni jedan uslov za penziju

  • milan Vreme: 08.10.2014 16:03h

    Bravo Tole ti si jedini koji je preostao u ovim ,,postenim,, institucijama...ne treba onaj sa interpolove poternice da dodje...samo napred Tole majstore...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP